Angelina Jolie Budapesten van, a minap pedig a Magyar Állami Operaházba is ellátogatott. Erről fotók is készültek.

Filmforgatás

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott szombaton lezárják az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között szombaton 6.00 és 17.30 óra között, mert a Magyar Állami Operaház előtt filmet forgatnak, erről a BKK tájékoztatott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Maria Callas élete

Bár a közlemény nem tér ki rá pontosan, melyik film forgatásáról van szó, de nagy eséllyel arról, amelyik miatt Angelina Jolie a fővárosba érkezett. A színésznő a Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmben játssza a főszerepet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az Operában is forgatnak

A stáb persze az Állami Operaházban is forgat majd, ám úgy tűnik előzetesen nézőként is meglátogatta a helyet. Erről Ókovács Szilveszter, az intézmény főigazgatója osztott meg felvételeket a közösségi oldalán.

Most nem ő volt főszereplő

„Tegnap nem Angelina Jolie, a Callas c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten. Duplázás holnap, triplázás szerdán!” – írta posztjában a főigazgató.

Angelina Jolie az Operában

Fotó: Ókovács Szilveszter Facebook

Láthatóan jól érezte magát

Fotó: Ókovács Szilveszter Facebook

13 éve már forgatott itt

Angelina Jolie egyébként már forgatott Magyarországon. Legutóbb 2010 őszén járt a fővárosban, akkor A vér és méz földje című mozit készítették, amit a színésznő rendezett.

Brad Pittel

Akkor még Brad Pittel jöttek hazánkba, a gyerekeiket is hozták magukkal. A család egy 2. kerületi villában lakott, amit havi hárommillió forintért béreltek, a gyerekek pedig a máriaremetei francia iskolába jártak. Pitt és Jolie útjai azóta különváltak.

A Camponában

Maddox, Pax, Zahara és Vivienne – Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei a budatétényi Camponában ebédeltek 2010. október 27-én. Erről felvétel is készült, az ételudvarban dolgozók szerint a gyerekek pizzát, hamburgert, garnélás salátát és még palacsintát is ettek. Az sajnos nem derült ki, hogy mit szóltak a magyar édességhez. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó:

Kiemelt kép: Angelina Jolie – Forrás: Ókovács Szilveszter Facebook