Véletlenül került a penge útjába az a 18 éves fiú, akit a Deák téren késelt meg egy vele egykorú fiatal. A sértett életét az unokatestvére mentette meg.

Egy barát miatt robbant ki a balhé

Mint kiderült, Martin egyik barátja miatt robbant ki a konfliktus, ami a Deák téri késeléshez vezetett. Ezt az élet és halál között lebegő 18 éves fiú unokatestvére árulta el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyes késelés

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt róla: két társaság összeszólalkozott vasárnap hajnalban. K. Zsolt végül elővette kését és életveszélyesen megsebesítette Martint.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Négyen buliztak szombat éjszaka

„Négyen buliztunk szombat éjszaka. Az egyik haverunk kikezdett K. Zsolt társaságának egyik tagjával. A balhét aztán Martin vitte el, a kötekedő haverunk pedig félreállt” – mondta Erik a Borsnak, és hozzátette: a másik társasággal korábban soha nem találkoztak.

„Kevin miatt történt a baj”

„Kevin és Ramszesz barátunk volt még velünk. Már bánjuk, hogy Kevint bevettük a bandába, mert soha nem volt ránk jó hatással. Most is miatta történt a baj. Ilyen a természete – mondta Erik.

Megtetszett a barátnő

Kevinnek megtetszett K. Zsolt barátnője, ezért beszólogatott nekik. A férfi ezt nehezményezte és elővette a kését. Erik félreállt, Martin pedig a kés útjába került.

A tarkóján érte a fiút a penge

A penge a tarkóján érte a fiút, aki azonnal összerogyott és elvesztette az eszméletét. Az unokatestvér kezdte meg az újraélesztését, amíg a mentők megérkeztek. Odaült hozzá és befogta a sebet, illetve mellkasnyomást alkalmazott.

Nem hagyja el a kórházat

A bátor rokon folyamatosan bent van Martinnal a kórházban, nem képes elmozdulni a kórterem közeléből.

Martin életéért küzdenek az orvosok

„Mi most csak reménykedhetünk abban, hogy a szerettünk felébred, de az orvosok nem sok jóval biztatnak bennünket” – csuklott el a férfi hangja.

Felháborító viselkedés

Erik felháborítónak tartja, hogy a történtek óta Kevin felszívódott. „Nyilván K. Zsolt az igazi tettes, mégis, Kevin tehet mindenről. Bosszantó, hogy annyi becsület nincs benne, hogy idejöjjön hozzánk bocsánatot kérni! Még csak nem is érdeklődik Martinról” – fejezte be az unokatestvér. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció