Az ön titkai is a birtokomban vannak. Ha január 31-is benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett akkor emelt fővel távozhat – ezeket a mondatokat írták Gémesi Györgynek. Gödöllő polgármestere sunyi, aljas módszernek nevezte a levelet és ő tette közzé azt a közösségi oldalán.

Kellemetlen dolgok

Ha figyeli fővárosunk eseményeit akkor sejtheti, hogy ki vagyok és sejtheti nem írnám levelem, ha nem tudnék egy-két kellemetlen titkáról. Mindenhol megvannak az embereim, ahogy a fővárosban is így mindenkiről mindent tudok – áll állítólag abban a levélben, amelyet Gémesi György osztott meg a közösségi oldalán.

Botrányt emlegetnek

Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost. Időközi választások mindenféleképpen lesznek, csak önön múlik, mikor és mi módon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

5 napja van

A levélben arra szólítják fel, hogy január 31-ig lépjen vissza, és utána pedig a Fidesz jelöltjét támogassa az időközi választáson. Ha ez megteszi, akkor nem zsarolják meg.

Milyen akció?

Amennyiben a nyilvánosság előtt nem reagál megfelelőképpen levelemre, úgy 2022 február 1-vel elindul az Éljenjeni akció, mely lerántja a leplet titkairól.

Egy nőt emlegetnek

“Többek között egy feminista terroristával való kapcsolatáról Várady Napsugárról.” A nevezett hölgyről nagyon kevés található az interneten. Egyszer egy közleményt a Magyar Amazonok Közössége néven írt volna alá, még 2019 februárjában. Ebben a többi között Magyar-Börzsöny Amazon Autonóm Területről értekezik. Január elején pedig a nevét az úszó, Szilágyi Liliánával hozták össze.

A poszt

A polgármester reagál

Nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó , hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek – írja Gémesi György posztjában.

Meddig süllyednek?

Felhívom a figyelmüket, hogy az önkormányzati választás régen végetért, nem leszek országgyűlési képviselő jelölt. Ha gondjuk van velem, vállalják az arcukat és mondják el. Ez a tisztességtelen, sunyi, aljas módszer több mint mocsok – kommentálja a gödöllői polgármester az eljárást.

Orbán Viktor személyesen

A legutóbbi kampányban Orbán Viktor személyesen jött el ide Gödöllőre az ellenfelemhez, a saját lakásában látogatta meg, vele ebédelt, ilyet egy miniszterelnök nem szokott tenni csak úgy. Tehát ekkora ellenszélben, miközben a legmocskosabb eszközöket használták velem szemben, mégis megkaptam a többséget az emberektől és ez érzelmileg kemény dolog. 2024-ig valóban Gödöllőre, az itt élő emberek szolgálatára esküdtem fel – mondta Gémesi György a BudaPestkörnyéke.hu-nak adott interjújában tavaly novemberben.

Ez volna a Fidesz filozófiája

Az interjúban a polgármester beszél a mostani helyi politikai életről is. Azt mondta: ilyen mennyiségű fideszes nem volt még a gödöllői testületben. Nekik más a filozófiájuk. Az a fő működési stratégiájuk lényege, hogy nekem ne legyen jó. Tehát nekik nem feltétlenül az a jó, ami a városnak jó. Nekik az a jó, amikor nekem nem jó. Ha nekem pedig nem jó, az nekik jó.