Nem foglalkozott az elsőbbségadással annak a Hyundainak a sofőrje, aki egy édesanya és gyermeke elé kanyarodott a 20. kerületben. A Hyundai csúnyán felborult, az édesanya beütötte a kezét, a kisfiú pedig a rendőröknek elmesélte, miért kapaszkodott meg hirtelen.

Édesanya a kisfiával autózott

Egy anyuka haladt csütörtökön a kisfiával a 20. kerületi Török Flóris utcán a városközpont felé Volkswagen Caddy civilesített ex-taxival. Amikor a Pöltenberg utcai kereszteződéshez értek, a mellékutcából hirtelen előttük keresztbe, az elsőbbségadási kötelezettséget figyelmen kívül hagyva áthajtott egy Hyundai Tucson egyterű, melyet egy középkorú férfi vezetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sárga autóban ült az anyuka és a gyerek

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nagyot sikított az anyuka

A kisfiú elmondása szerint egy nagy sikítást hallott az anyukájától, ezért azonnal megkapaszkodott a gyerekülésben, ahol bekötve utazott, nem is sérült meg.

Csúnyán összementek az autók

Oldalára borult

A Hyundai a karambol következtében a járdára sodródott, kidöntötte az elsőbbségadás kötelező táblát, egy kisebb fát, majd az oldalára borulva a sarki ház kerítésének egy részét is.

Megmutatta az alvázát a Hyundai

Beütötte az édesanya a térdét

A Caddy a kerekein maradt, de keresztbe fordult az úttesten, a sofőr édesanya beütötte a térdét és a karját, őt a mentők további vizsgálatokra kórházba szállították.

Gyorsan megérkeztek a rendőrök

Kimászott az autóból

A Hyundait vezető férfinek egy karcolása sem keletkezett, kimászott a roncsból, a helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak áramtalanítani kellett a két járművet, illetve a műszaki mentésben segítettek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián