Szörnyű tragédia történt a napokban a fővárosban. A biztonsági őrként dolgozó Sándor néhány nappal ezelőtt motorral indult el a Havanna-lakótelepről, de munkahelyére már nem érkezett meg. A 62 éves férfi útközben infarktust kapott és még az utcán elhunyt.

Leszállt a motorjáról és összeesett

„Reggel megitta a kávéját, elköszönt és motorral elindult dolgozni. Érezte, hogy rosszul van, leszállt a motorjáról és összeesett; a biztonsági kamerák felvételeiből tudom. Egy járókelő odament hozzá, megkezdte az újraélesztést” – elevenítette fel a történteket a férfi lánya. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták megmenteni

„Amikor én a helyszínre értem már fehér sátorral volt körülvéve. A mentősök negyven percig próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. Nem tudjuk feldolgozni, hogy ott volt előttünk, de nem tudtunk segíteni rajta” – tette hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Váratlanul történt  

A nő éppen munkába indult, amikor a fia hívta, hogy baj van a papával. Váratlanul történt az egész, egyáltalán nem számítottak rá. A férfi járt orvoshoz, tudták, hogy cukorbeteg, de nem volt semmi előjele a tragédiának.

„Anyukánk halála óta csak ő volt nekünk”

„1979-ben költöztünk a Havanna-lakótelepre. Apukánk szeretett focizni, nagyon sokat dolgozott, öt gyereke és unokái is vannak. Szerette a családját. Anyukánk halála óta csak ő volt nekünk. Nagyon jó apuka volt, felnéztünk rá” – mondta a gyászoló nő a Borsnak.

Végzetes baleset

A Budapestkörnyéke.hu írt arról, hogy munkahelyi balesetet szenvedett, majd egy operáció után beállt az agyhalál egy kétgyermekes családapánál. Árpi két gyermeket hagyott hátra és a 21. születésnapját sem érhette meg. Családja nem érti, mi történhetett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beütötte a fejét

A fiatal férfi egy nagy cégnél dolgozott Kecskeméten, ahol augusztus 17-én egy úgynevezett nyomáspróba közben súlyos balesetet szenvedett. Megütötte a fejét, ami miatt kórházba került. A kecskeméti kórház intenzív osztályán az orvosok 16 napig küzdöttek az életéért. 

Magához tért

A szakemberek időközben megállapították, hogy egy olyan sebészeti beavatkozás szükséges, amit inkább Szegeden érdemes elvégezni, ezért átvitték oda. A kórházban a férfi magához tért, és a szerettei kommunikálhattak is vele.

Veleszületett elváltozás

A fiatal családapán az orvosok CT és MRI-vizsgálatot is végeztek, melyek során Árpi agyában találtak egy veleszületett elváltozást.

Operáció után agyhalál

„A fiam korábban túlélt egy súlyos balesetet, akkor az agyi probléma nem okozott gondot. Most viszont megállapították, hogy szükség van egy speciális műtétre. Az operációt el is végezték, ám Árpikánál aztán beállt az agyhalál, majd végleg elveszítettük a gyermekemet” – mondta a gyászoló apa a Borsnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció