Apa és fia végezhetett azzal a dunavarsányi férfival, aki hétfő reggel az utcán esett össze és meghalt. A gyilkosság elkövetői megszöktek, ezért a települést hermetikusan lezárták. Az egyik férfi később feladta magát. Mint kiderült, az áldozat elszerette a családanyát.

Gyilkosság Dunavarsányban

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, gyilkosság történt hétfő reggel Dunavarsányban. Egy családi házban öltek meg egy középkorú férfit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ellepték a rendőrök a települést

Ellepték a rendőrök a települést és térségét, miután 2021. május 3-án 7 óra után arról kaptak bejelentést, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók elmenekültek. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Feladta magát az egyik támadó

Az áldozatot saját házában ölték meg, gyilkosa késsel végzett vele. A rendőrök rövid idő alatt hermetikusan lezárták a települést, ami után az egyik támadó feladta magát a helyi rendőrőrsön.

Társát is elfogták

Társát a gyilkosság helyszíntől 3 kilométerre, a település egyik utcájában fogták el a zárásban részt vevő járőrök. A helyszínelés, az előállítás és a két férfi elszámoltatása folyamatban van.

Ma lett volna az asszony válópere

A Blikk helyszíni információi szerint a meggyilkolt férfi egy válófélben lévő nővel élt együtt. Az asszonynak és férjének ma lett volna a válópere.

A tárgyalás előtt történt a gyilkosság

A tárgyalás reggelén azonban a válófélben lévő férj és a fia felkeresték a nő új párját annak házában. A kertben összeszólalkoztak, a vitának pedig gyilkosság lett a vége.

Helyszínelnek a rendőrök a gyilkosság után

Helyszínelés Dunavarsányban – Forrás: police.hu

Az utcán halt meg a férfi

A sebesült férfi az utcán, a szomszédja kerítése előtt esett össze és halt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindkét elkövetőt elfogták

A két támadó elmenekült, ám a volt férj szinte azonnal feladta magát a rendőrségen, elletétben a fiával. Utóbbi egy, a rendőrség által végzett autós ellenőrzésnél bukott meg, így őt is elfogták.

Összetört az áldozat szerelme

Az áldozat szerelmét, vagyis a feltételezett gyilkos volt párját a rendőrök tanúként hallgatják meg.

Kiemelt kép: az egyik elkövető elfogása – Forrás: police.hu