Valósággal ellepték hétfő reggel Dunavarsány egy részét a rendőrök. Ma reggel arról kaptak bejelentést, hogy a Szigetsor utcában egy házban megöltek egy férfit.

Ellepték a rendőrök

Ellepték a rendőrök a települést és térségét, miután 2021. május 3-án 7 óra után arról kaptak bejelentést, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók elmenekültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan elfogták

A rendőrök elől azonban nem menekülhetett a két támadó Dunavarsányban. A rendőrök két órán belül elfogták őket.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Az egyik gyilkost a rendőrök kísérik

Forrás: police.hu

Ezt olvastad? Elfogták a betörőket, akik talicskával vitték ki a dunavarsányi házból a zsákmányt

Hermetikus zárás

A riasztott egységek rövid idő alatt hermetikusan lezárták a települést, ennek hatására az egyik támadó feladta magát a helyi rendőrőrsön.

A másikat is elfogták

Társát a helyszíntől 3 kilométerre, a település egyik utcájában fogták el a zárásban részt vevő járőrök. A helyszíni szemle, az előállítás és a két férfi elszámoltatása megkezdődött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Valóságos kivégzés

Mikróval, porcelánnal, görkorcsolyával és asztallábbal vertek agyon egy idős férfit Dunavarsányban. Ottó bácsi kivégzésében egy 14 éves kislány is részt vett, aki görkorcsolyába bújva vette ki a részét a történtekből. A férfi húga a legsúlyosabb büntetést kérné bátyja gyilkosaira – írtuk pár napja itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon.

Ez is érdekelni fog!

Itt történt a gyilkosság

Kiemelt kép forrása: Rendőrség