Árpa Attila, miután legyőzte Pintér Tenyát a Sztárboxban, a helyszínen szurkoló édesapját köszöntette fel, aki vasárnap ünnepelte születésnapját. A színész-műsorvezető édesapjáról köztudott, hogy szívbeteg, nemrég rohammentő szállította kórházba. A meccs előtt azt kérte a fiától, ne legyen hosszú mérkőzés, mert nem bírja sokáig a szíve.

A városmajori kórházban. kezelték

Árpa József, vidéki birtokán, idén májusban lett rosszul, onnan a mosonmagyaróvári kórházba szállították. Később Budapestre, a Városmajori Szív – és Érrendszeri Klinikára hozták.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Édesapja kérte, hogy győzzön

Vasárnap, a Sztárbox stúdiójában is elkísérte Attilát édesapja, ezért is volt nagy nyomás a színész-műsorvezetőn. „Nem volt könnyű, hogy ott ült édesapám, akinek a születésnapja volt, és kifejezetten kérte, hogy győzzek, miközben a nézők nagyobb része is az én győzelmemre tippelt. Mindez olyan nyomást helyezett rám, ami inkább teher volt, mint motiváció. De a lényeg, hogy az apám büszke” – mondta a Blikknek a meccs után Árpa Attila.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az elődöntőt is végigszurkolta

Árpa Attila édesapja már az első meccsen is a helyszínen szurkolt a fiának. „Apám azzal viccelődött, miután Nagy Ervint másfél perc alatt sikerült legyőzni, hogy ez a meccs most legyen gyorsabb, mert a szíve nem bírja”.

A döntőn is ott lesz

„Innen is üzenem, hogy bocs, apám, ebből négy menet lett. Természetesen lehetetlen lebeszélni arról, hogy eljöjjön, hiába aggódom az egészségéért, de be kell látnom, ezek olyan pillanatok, amik soha nem térnek vissza, érthető, hogy jelen akar lenni. Természetesen a döntőn is ott lesz” – mondta Attila.

Leizzadt a meccs közben

„Nem tagadom, borzasztóan izgultam érte. Idén májusban volt egy kis probléma a szívemmel, szívritmuszavar miatt kórházba kerültem, ám – hála az égnek – már jól vagyok. A meccs közben viszont leizzadtam, felment a vérnyomásom, erős szívdobogásom lett, ahogyan az első alkalommal is, ezért aggódott értem Attila” – mondta Árpa József.

Szoros apa-fia viszony

„A mi kapcsolatunk nagyon szoros, nem felszínes apa-fia viszony. Mindenben támogatom őt, éppen ezért minden egyes ütésnél aggódtam. Pintér Tenyával úriemberhez méltóan küzdöttek, de apaként látni, hogy ütik a fiadat, olyan érzés, amit nem lehet félvállról venni”.

A TV2 főnöke volt

Attila édesapja, Árpa Joshi, (így nevezik őt a közvetlen ismerősök), a kétezres évek elején a TV2 kreatív igazgatójaként dolgozott, és igen nagy nevet szerzett magának a televíziós szakmákban.

Branch Bencével mérkőzik

Árpa Attila vasárnap, a Sztárbox szuperdöntőjében Branch Bencével, a Vígszínház színészével mérkőzik meg a ringben.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: