Könyvbemutató előadás Süveges Gergővel az Evangélikus Múzeumban, előadás az immunrendszer tuningolásáról Csupor Dezsővel. A Nemzeti Táncszínházban A test emlékezete, az A38 hajón A képzelt város kínál jó szórakozást estére. A Ferencvárosban a 30 éve kitört délszláv háború tudhatunk meg mindent, az Erzsébetligeti Színházban Klein Dáviddal az Annapurnára juthatunk fel képzeletben. Isten, huskyk, havasok várnak a Capa Központban, a SHO Beachen pedig négynapos Pálinkaparádé és kolbászfesztiválba csaphatunk.

Apakulcs Süveges Gergővel

Süveges Gergő – férj, apa, újságíró, tanár, coach, kommunikációs tréner, tanácsadó, szerkesztő, riporter, műsorvezető. Apakulcs című, legújabb könyvében a következő kérdéseket járja körbe: van-e nyitja az apaságnak? Hogyan kapcsolódhat egymáshoz apa és gyermeke? Mitől működik egy kapcsolat? Mitől lesz meghitt, bizalmas, szeretetteljes és biztonságot adó? Vannak-e az apaságnak alapelvei? Létezik-e apakulcs? A szerzővel Fűkéné Menczer Kornélia, a Huszár Gál Könyvkereskedés vezetője beszélget nevelésről, hitről, irodalomról az Evangélikus Országos Múzeumban.

Immunrendszertuning online előadás

Immunrendszertuning természetes anyagokkal – lehetséges? Az előadás célja, hogy segítséget nyújtson azzal kapcsolatban, mi az, amire érdemes figyelni, és mi az, amire fölösleges pénzt költeni, ha a jelenlegi legjobb tudásunknak megfelelően szeretnénk optimálisan “működtetni” az immunrendszerünket.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dr. Csupor Dezső előadása

Hitelesen a szakértőtől

Az előadó dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövényszakértő, a PirulaKalauz.hu alapítója, a PirulaKalauz című könyv szerkesztője.

A test emlékezete a Nemzeti Táncszínházban

Magdalena Abakanowicz művészete kivételes és egyedülálló. Életműve hihetetlen komplexitása ellenére egylényegű alkotóművészet. A világ számos táján elhelyezett, több ezer művet számláló alkotásai egy monumentális, világra szóló mű-együttes részeit képezik. A test emlékezete című előadás a Nemzeti Táncszínházban látható.

A képzelt város az A38 hajón

A Képzelt Város újra az A38 Hajó koncerttermében zenél, ráadásul most ünnepli a 15. születésnapját! A különleges koncerten rég nem játszott slágerek is előkerülnek. Mind az öt albumról szólalnak meg 2021-re áthangszerelt dalok. és most Vendég a kitűnő TPSRPRT és a Black Mongo.

Megemlékezés a 30 éve kitört délszláv háborúról a Ferencvárosban

A Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteményben november 4-én délelőtt filmvetítés, délután előadás emlékezik a délszláv háborúról. Juhász József történész professzor évtizedek óta kutatja a balkáni térség történetét, Jugoszlávia működését, széthullását és az utódállamok jelenkorát. A beszélgetést moderálja: Dr. Gönczi Ambrus történész, muzeológus

Klein Dáviddal az Annapurnára

Világutazók az Erzsébetligeti Színházban

Izgalmas beszélgetés keretében a hegymászással, az expedíciók világával és Klein Dávid szemléletmódjával, kalandos életútjával ismerkedhet meg a hallgatóság. Az Annapurna első magyar megmászásának élvezetes úti beszámolóján túl, hiteles történetet közvetít a belső energiáink, tartalékaink megújításáról, a veszteségek kezeléséről. Az est háziasszonya Kandász Andrea, televíziós műsorvezető, író, médiaszakember, főszerkesztő, producer, szociológus, az Utazás és az Anyukák nagykövete. 

Három esemény egy délutánon

Végh László: Isten, huskyk, havasok Hemző-díj 2020 a Capa Központban

Három esemény egy délutánon: Hemző-díj 2021 díjátadó, Végh László Isten, Huskyk, Havasok című kiállításának megnyitója, illetve beszélgetés az alkotóval és modelljével. Hemző Károly nevéhez illő módon november 4-én, Károly-napon.

Pálinka Parádé és Kolbászfesztivál a SHO Beachen

A Lágymányosi-öbölben pörög az élet, és a Dunába ugyan most nem csobbanhatunk, cserébe a hétvégéken izgalmas gasztrokalandok várnak. November 4. és 7. között a SHO Beachen kolbászok közt itt lesznek az Agárdi, a Brill és a Nobilis pálinkamesterei. A 3 hazai pálinkafőzde csaknem 30 pálinkája mutatkozik be, 10 féle kézműves kolbászt kóstolhatunk, (lesz közöttük sertés, marha, bivaly és vaddisznó, élvezhetjük a MÁK Terrace finomságait legyen szó ételekről, italokról. Fellép pénteken A Nyughatatlan zenekar.

Finomságok a Lágymányosi-öbölben

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/suveges.gergo.3