Mindenkit megnevettet Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestje a Spirit Színházban. A dixieland kedvelőit a Benkó Dixieland Band koncertje várja a Pinceszínházban. Izgalmas és hasznos időtöltést kínál az egész családnak a Millenárison az Álmok álmodói kiállítás, és a nemrég megnyílt interaktív Pénzmúzeum.

Mondom a Ferinek, Tibi! – Aradi Varga Show a Spirit Színházban

Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestje április 27-én, Budapesten, a Spirit Színházban.
Az előadás úgy mutatja be a hétköznapok jelenségeit, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő kisebb-nagyobb problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban. Jelenetek, stand up elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat, mely minden korosztály számára szól és garantáltan megnevettet mindenkit, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.

Aradi Tibor és Varga Ferenc humorestje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Álmok álmodói 20 a Millenárison

Zseniális magyar találmányok, fantasztikus áttörések és lebilincselő történetek várnak az Álmok Álmodói 20 interaktív kiállításon. Az egész család számára élmény.

Légy Te is felfedező!

Pénzmúzeum a Krisztina körúton

Találkoztál már Monetával a Pénzmúzeum robotjával? A kis robottal játszhatsz, beszélgethetsz vele komoly dolgokról, kérdezheted az időjárásról és most már akár haza is viheted ajándéktárgy formájában – invitál kicsit és nagyot a Pénzmúzeum.

Interaktív élmények mindenkinek

Benkó Dixieland Band a Pinceszínházban

A Dixie Klub Európa egyetlen több, mint 50 éve folyamatosan működő olyan jazzklubja, amelyben a programot azóta is ugyanaz az egy, a világ élvonalába tartozó zenekar szolgáltatja. A Benkó Dixiland Band klubestjét a színházi idényben minden héten szerdán este 18.30 és 21.15 óra között tartja.

Benkó Sándor emlékét megőrizve

A produkció arculatát és hangzását a névadó Benkó Sándor halála után az “utolsó mohikán”, Nagy Iván határozza meg, hiszen jellegzetes harsonázása és éneklése mellett az új hangszereléseket is ő készíti.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ spirit.theatre