A tűzoltóknak kellett kiszabadítania annak az autónak utasait, amely szombaton késő este letért az útról a Pest megyei város közelében. Vélhetően nem használták a biztonsági övüket. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a balesethez.

Valamiért áttértek a szemközti sávba

Szombaton késő este három személy közlekedett egy Fiat Stilo kombival Pomázról Szentendre felé. Egy mellékutcáról kikanyarodtak az 1112-es (Szentendrei) útra, majd a sofőr nagy gázzal elindult a 11-es főút irányába. A Rákos Vendégházat elhagyva elég gyorsan haladtak, amikor eddig ismeretlen okból az autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, az árokba csapódott, majd a bal oldalára borult.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszorultak a roncsba

A sofőr és utasai vélhetően nem használták a biztonsági övüket, mivel a baleset után a egyikük sem tudta saját erejéből elhagyni a roncsot. A helyszínre a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, valamint három mentőegység is kivonult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudták saját erejükből elhagyni a roncsot

A tűzoltók előbb levágták a jobboldali első és hátsó ajtót, az utasokat kiemelték, ám a sofőr kiszabadításához végül a Fiat tetejét is le kellett vágniuk, sőt, e célból még a bal első ülés háttámláját is eltávolították. Értesüléseink szerint őt életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Ilyen sérüléseket szenvedett a vezető

Nyakgerinc, valamint végtagsérülést szenvedett, de két utasa is megsérült. Az adott útszakaszt a mentés és a helyszínelés időtartamára, több órára lezárták, a forgalmat elterelték.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Roncsdarabok a helyszínen

Az oldalára borult autó

Nagy sebességgel haladhatott

Teljes útzár

Teljesen összeroncsolódott az autó

Ebben az árokban állt meg

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)