Teherautó és három személyautó ütközött össze a a III. kerületi Bécsi úton. Többen, úgy tudjuk öten megsérültek.

Fontos útvonalon

Három óra előtt pár perccel a III. kerület, Bécsi út 277. szám előtt baleset történt. A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, a Bécsi utat a Zay utca és a Bojtár utca között mindkét irányban lezárták. A forgalmat elterelik, a járművezetőknek torlódásra kell számítani.

Így történt

Egy nyergesvontató ment kifelé, az óbudai temető felé a belső sávban. A külsőben meg egy Seat Cordoba ugyanarra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyergesvontató

G.K.

Nézte a tükröt, de nem látta

A teherautó sofőrje sávot akart váltani, amikor mellé érő Seat valószínűleg holttérbe került. Így sávváltás közben koccantak, amitől a Seat átpördült a szembejövő oldalra.

Képek a balesetről

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Szép BMW-nek annyi

A városközpont irányába haladó BMW X1 már nem bírta kikerülni, belerohant a Cordoba hátuljába, majd a jobbra a betonozott vízelvezető árokba sodródott, közben a bal oldalával kidöntötte a beton villanyoszlopot.

Jött még egy autó

A BMW mögött érkező Opel Corsa is nekihajtott a Seatnak, majd szintén az árokba csapódott, szerencséjére akkor már nem volt az oszlop.

Sok a sérült

A BMW-t vezető nő, az Opelt vezeti férfi és a Seat három férfi utasa (fizikai munkások, akik a családjukhoz mentek volna haza) megsérült, közülük legkomolyabban a Seatban hátul ülő férfi, mindenkit kórházba szállítottak.

Fennakadás

A fővárosi tűzoltók csörlővel levontatták az úttestről a fekvő villanyoszlopot. A 160-as, a 218-as és a 260-as autóbusz nagyjából egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Bojtár utca, az Orbán Balázs út és a Laborc utca megállókat.

Mentők

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.