Vége a titkolózásnak: Kulcsár Edina ma az Instagramon jelentette be kislánya nevét. Az egykori szépségkirálynő februárban mondott igent párjának, Varga Márknak, és nagy izgalommal várják első közös gyermekük megszületését.

Nem hétköznapi nevek

Kulcsár Edina és férje, G.w.M, vagyis Varga Márk tavaszra várja az első közös gyermekét, egy kislányt. A szülőktől sokat kérdezgették a rajongók, hogyan fogják hívni a kislányt, hiszen Edina előző két gyermekének sem hétköznapi nevet adott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mai napig titkolták

A mai napig titkolta a pár, mire is esett a választásuk, most azonban megtört a jég, Kulcsár Edina egy babakönyvvel tudatta: kislánya az Amara nevet kapja.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Ő sem lesz mindennapi”

„Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez, mik lesznek rá jellemzők” – írta Kulcsár Edina.

Örülne, ha olyan lenne, mint Márk

„Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék, ha a kislányunk is olyan lenne, mint ő!” – fűzte hozzá.

Elpusztíthatatlan, örökkévaló  

Mivel ez a név egy nem túl sűrűn előforduló név, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlant, örökkévaló, kegyelem és latin eredetű.

Tökéletes név

„Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja. Várunk angyalkánk!” – írta posztjában a boldog kismama.

A nagy nap

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról februárban, hogy Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodtak – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot. „Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”  – írta a rapper az Instagramon.

 „Sokkal jobb minden”

„Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!” – tette hozzá az újdonsült férj.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Néhány hónapja azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: TV2