Megvolt a nagy esküvő a 9. kerületi polgármesteri hivatal házasságkötő termében: G.w.M és Kulcsár Edina mától hivatalosan is férj és feleség!

A nagy nap

Kulcsár Edina és G.w.M a mai napon, úgy tűnik, összeházasodtak – erről pedig az Instagramon tettek közzé egy posztot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Soha nem gondoltam volna”

„Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is!”  – írta a rapper az Instagramon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Sokkal jobb minden”

„Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után!” – tette hozzá az újdonsült férj.

Felvállalták szerelmüket

Kulcsár Edina és G.w.M egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Nemrég azonban új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis első közös gyermeküket várják, sőt, decemberben az eljegyzés is megtörtént.

Okos nagytesók lesznek

„Medox és Nina is nagyon várják, sokszor jönnek, megsimogatják a hasam. Sokat beszélünk velük arról, hogy ők lesznek majd az okos nagytesók, jó példát kell majd mutatniuk a húguknak” – nyilatkozta korábban a Borsnak Edina, aki nagyon határozott elképzelés szerint neveli a gyermekeit, és biztos benne, hogy boldog mozaikcsalád lesznek.

„Sokat simogatom”

„Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk” – fűzte hozzá az egykori szépségkirálynő.

Mustársárga öltöny  

Egy szemtanú árulta el, hogy a sztárpár a 9. kerületi polgármesteri hivatalban házasodott össze. Edina gyermekei nem voltak ott, Edina családjából csak az anyukája és a mamája jelent meg. Még az is kiderült, hogy GWM mustársárga öltönyben volt.

Eljegyzés egy luxusszállodában

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt decemberben a pár eljegyzéséről. Az újdonsült menyasszony az Instagramon a gyűrűjét is megmutatta. Ezekből vált nyilvánvalóvá, hogy a lánykérés a tarcali Andrássy Kúria & Spa szállodában történt.

Pozitív visszajelzések

Első közös interjújukat novemberben adták, amiről mi is beszámoltunk. Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát sok negatív vélemény övezte az elmúlt hónapokban, a TV2 Párharc című műsorában azonban végre meg tudták mutatni, hogy valójában milyen harmonikus és kiegyensúlyozott az életük. A pár csak pozitív visszajelzéseket kapott szerepléséről.

Bizonyítani akartak

Ők azonban továbbra is csak magukkal foglalkoznak, és így, hogy Edina hivatalosan is szabad lett, már semmi nem állhatja útját a boldogságuknak. A szerelmesek korábban sem titkolták: azért vállalták el a szereplést ebben a műsorban, hogy bebizonyíthassák: összeillenek és boldogok együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: éljen az ifjú pár! Fotó: TV2