Életünk során számtalan olyan alkalom fordul elő, amikor szeretnénk a szokásosnál is bájosabban és divatosabban kinézni. Ilyenkor kinyílnak a ruhásszekrények és fiókok, s előkerülnek a szebbnél szebb ruhák mellett azok a gyönyörű kiegészítők is, melyek ruházatunkkal tökéletes harmóniát alkothatnak. Ilyen kiváló kiegészítő az egyre népszerűbb ásvány karkötő, ami bármilyen öltözéket képes egyedivé és stílusossá varázsolni. Nem számít, hogy férfi vagy női holmikról van szó, ezek a meseszép kiegészítők minden ruhadarabhoz illenek.

Varázslat – szolid tündöklés, szemkápráztató ragyogás

Az ékszer olyan régi, mint az emberiség: nemcsak hosszú történelme van, hanem minden egyes darabja az őt viselő egyén stílusáról is ad képet. Épp ezért mondhatjuk azt, hogy az ásvány karkötő mindenki ideális ékszere. Az ásványok forma – és színvilága olyan változatos, ahány ember él a Földön: különböző mértékben, de mindannyiunkra hatást gyakorol a szemünk elé táruló varázslatos színkavalkád. Vannak olyanok, akik a egyszerű, kevésbé feltűnő ékszereket kedvelik, nekik a matt vagy sötét színű (fekete, barna, szürke) ásványgyöngyökből készült karkötő lehet a megfelelő választás. Ilyen szolidan tündöklő ékszerek az ónix, az obszidián vagy lepidolit ásvány karkötők. Akik a hivalkodó, feltűnő darabokat szeretik, azok számára a ragyogóan csillogó aura kvarc, holdkő vagy ametiszt karkötőket ajánljuk. Természetesen az ásványgyöngyök tetszés szerint kombinálhatók, így a karkötőben egyszerre lehetnek jelen a harsány és a szolid színek, a végeredmény pedig egy ízléses, tarka ékszer. Megjelenésüket tovább színesíthetik a különböző formájú, anyagú és színű medálok is.

Egyedi kinézet – stílusos megjelenés

Minden ásvány karkötő egyedi, ugyanis az ásványgyöngyök olyanok, mint a hópelyhek: nincs belőlük 2 egyforma. Olyan ékszerek, melyek nemcsak sokoldalúan használhatók, hanem viselésük által megjelenésednek stílust, változatosságot és rejtélyes eleganciát kölcsönöznek. A nők évezredek óta az ékszerek nagy rajongói, pontosan tudják, hogy melyik darab passzol leginkább az aktuális viselethez. A hölgyek különösen kedvelik a hegyikristály és rózsakvarc karkötőket, ami nem is csoda, hisz mindkét ásvány a nőiesség és a báj ékköve. Bár azt gondolhatnánk, hogy az ásvány ékszerek világa csak a nőket vonzza, valójában ma már az urak is egyre többet adnak a megjelenésükre, és viselnek ennek érdekében ásvány kiegészítőket, melyek közül különösen népszerűek a lávakövet vagy szodalitot tartalmazó karkötők.

Amennyiben az egyszerű, de mégis esztétikus ékszerkülönlegességeket keresed, tekintsd meg a Csillaggyöngy Ékszer webáruház női és férfi ásvány karkötő kínálatát, ahol mindkét nem megtalálhatja álmai ékszerét. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattints ide, ha te is kipróbálnád ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!