Nem mindennapi baleset történt a pilisvörösvári temetőnél. Egy autó átszakította a bejáratot, kidöntötte a keresztet és a sírok között állt meg, közben az agglomeráció másik oldalán, Isaszeg és Pécel között az érokba borult egy másik autó.

A temetőnél történt

Hétfő reggel nem sokkal háromnegyed 7 előtt kapták a riasztást a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók, hogy baleset történt a Csobánkai úton a temetőnél – írja a Vörösvárihírek.hu oldal.

A sírok közt állt meg az autó

Forrás: Facebook/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Átszakította a bejáratot

A jelenlegi adatok szerint egy kocsi eddig ismeretlen okból nekihajtott a temető előtti keresztnek és kitörte azt, illetve átszakította a bejáratot: kidöntötte a kaput, illetve a betonkerítést.

Szirénázó autók a temetőnél

Forrás: Facebook/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Nem tudott kiszállni a sofőr

Az autóban egy személy utazott, aki magánál volt, de a kocsiból nem tudott kiszállni. A tűzoltók kisegítették az autóból és átadták a mentőknek, akik könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Megérkeztek a sérült hozzátartozói

„A gépjárművet áramtalanítottuk és a rendőrségi helyszínelés végeztével kerekeire állítottuk. Az elszállításáról a hozzátartózok gondoskodtak. A beavatkozás ideje alatt félpályás útzár volt érvényben” – tájékoztatott a Pilisvörösvári Önkéntes Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Itt az eredeti poszt a balesetről

Árokba borult egy autó a pesti oldalon

Hétfő délelőtt árokba borult egy autó Pécel és Isaszeg között. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a járműben ketten utaztak, mentők is érkeztek a helyszínre.

Ez is érdekelni fog, kattints a címekre!

Kiemelt kép: A pilisvörösvári baleset fotója – Forrás: Facebook/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület