Autóbaleset következtében meghalt a hangjáról ismert Szauter Kornél, a Mex Rádió népszerű hírolvasója. Tegnap délután Esztergom közelében, Tátnál egy megcsúszó BMW az autójának csapódott, a 44 éves rádiós nem élte túl a balesetet.

Tragikus baleset

A tragikus baleset március 31-én, tegnap délután öt órakor történt Tát külterületén, nem messze Esztergomtól. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy BMW kanyarodott a 117-es útra, azonban a manőver során megcsúszott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letarolta a BMW

A BMW hátulja kipördült, és nekiütközött egy Esztergom felől szabályosan érkező másik személygépkocsinak, amit a népszerű rádiós vezetett. Kornél a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan ismerik a hangját

Szauter Kornélt sokan ismerhetik a jellegzetes hangjáról, hiszen évtizedek óta rádiózott Magyarországon. Az utóbbi években a BudaPestkörnyéke.hu hírportál médiapartnerének, az interneten rendszeresen a leghallgatottabb online rádióhálózatnak számító Mex Rádiónak volt a munkatársa.

Szauter Kornél 44 éves volt

Megbecsült rádiós volt

„Szauter Kornél, azaz mindenki „Kory-ja” 44 éves volt. 5 éve csatlakozott először a Mex Rádió Network csapatához. Előtte már más rádióknál is volt, megbecsült tagja volta a hazai rádiós társadalomnak” – mondta a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak Lantai Tamás, a Mex Rádió Network alapító tulajdonosa.

Hírolvasó volt

Az elmúlt félévben ő mondta fel a Mex Rádióban a híreket, többek között azokat is, amelyek a BudaPestkornyeke.hu hírportálról származnak. Kornélnak nagy része volt abban, hogy mára a Mex Rádió elérte a napi 200 ezer egyedi IP cím feletti hallgatottságot.

Sokkolta a kollégákat

„Mi még a sokkból nem tértünk észhez. Értelmetlen, szomorú a halála, amely óriási veszteség mindannyiunknak” – mondta a Mex Rádió Network alapító tulajdonosa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a rádió posztja

Itt hallgathatsz bele a Mex Rádióba

Kiemelt kép: illusztráció