Nagykőrösön a Richter Safari Park várja az állatokra kíváncsi látogatókat. A Porcukor Főzőiskolában muffin workshopon készíthetnek finomságokat az apróságok és szüleik. A MOMkultban Radics Gigi lesz az Octovice vendége, a Várkert moziban Salvador Dali életébe pillanthatunk be a Művészet templomai sorozatban. Az Andrássy úton a Q Contemporary kiállításán kortárs műveket csodálhatunk.

Megnyílt az autós Safari Park Nagykőrösön

Magyarország első és egyetlen autós safariparkja, egyedülálló afrikai élmény Magyarország közepén. Az autós safari után pedig lehetőséget átsétálni a közelben lévő Mini Zoo-ba. Itt főleg kisebb állatok várják a látogatókat, a szerencsésebbek akár meg is érinthetik őket.

Gokart, dínók és sok más állati élmény

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Afrikai élmény

Dínószafari, gokart és mesekörhinta is várja az aprónépet Nagykőrösön a Richter Safari Parkban.

Muffin workshop gyerekekkel Porcukor Főzőiskolában

A kis cukrászok, és szüleik/nagyszüleik most együtt készíthetik el a finom húsvéti muffinokat, a vidám marcipán dekorációknak pedig csak a képzelet szab határt. Lukas&Lea tündéri sütis receptkönyvével és a színes mérőkanál készlettel tényleg gyerekjáték a sütés. Az együtt töltött idő pedig a legszebb húsvéti ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A húsvéti szünet utolsó napján Soós Katával, a Lukas& Lea a konyhában megálmodójával együtt várjuk a 3-10 éves korú gyermekeket és felnőtt kísérőiket a Grill-ázs Sütisuliban – invitál Lukas&Lea.

Együtt sütni

Octovoice koncert a MOMKultban

Az Octovoice Énekegyüttes a swing, a jazz és a rhythm & blues műfajainak a cappella változatait szólaltatja meg. Az április 19-i koncerten vendég: Radics Gigi, BariLaci és az Ott Rezső Band (Ott Rezső – zongora, Fánczi Gábor – basszusgitár, Urbán Marcell – dob)

Vendég: Radics Gigi

Velünk élő történetek – a Somlói-Spengler gyűjtemény az Andrássy úton

A Q Contemporary a közép-kelet-európai kortárs képzőművészet legjavát mutatja be és népszerűsíti. Folyamatosan keresik és támogatják mind a már ismert, mind a feltörekvő művészeti tehetségeket, munkáikat globálisan is ismertté teszik. A Velünk élő történetek – a Somlói-Spengler gyűjtemény darabjai az Andrássy úti palotában láthatók.

Salvador Dali a Várkert moziban

A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő része a szürrealizmus mestere, Salvador Dalí és múzsája-alkotótársa, Gala életén és művészetén vezeti végig a nézőket.

A halhatatlanság nyomában

Az átfogó portréfilm 1929-től kezdve követi nyomon Dalí életpályáját – ekkor csatlakozott a szürrealistákhoz, és ugyanebben az évben ismerte meg Galát – egészen 30 évvel ezelőtti, 1989. január 23-án bekövetkezett haláláig. A filmet a Várkert mozi vetíti.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: FAcebook/safariparkrichter