Autót lopott három fiatal Budapest környékén. A rendőrök másnap Gyömrőn el is fogták a tetteseket. Az egyik fiatalember ruháján kábítószermaradványokat találtak, a lopott autót is meglett.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Egy 17 éves, egy 16 éves és egy 15 éves fiú szeptember 24-én Gyömrőn eltulajdonított egy nyitott állapotban hagyott személygépkocsit.

A rendőrök az esetről érkezett bejelentést követően elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket 2019. szeptember 25-én Gyömrőn elfogtak.  

A járőrök az egyik fiatalkorú ruházatának átvizsgálása során kábítószergyanús növényi származékot találtak, valamint a lakása udvarán tartott kutatás során az eltulajdonított személygépkocsit is megtalálták.

A három helyi lakost a járőrök előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ellenük jármű önkényes elvétele bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Monori Rendőrkapitányság.

Kiemelt kép: police.hu