A gödöllői rendőrök vették őrizetbe azt a 21 éves férfit, aki lopott autóval furikázva akart kibékülni élettársával. Az autót azért tudta ellopni, mert a tulajdonos a zárban hagyta az indítókulcsot.

Összeveszett barátnőjével

A 21 éves aszódi férfi összeveszett élettársával a galgahévízi vasútállomáson, majd gyalog bolyongott, amikor meglátta az egyik telephelyen parkoló nyitott kocsit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lopott autóval kereste párját

Az az ötlete támadt, hogy elviszi, megkeresi élettársát, kocsikáznak, miközben megbeszélik vitájukat. A lopott járművel megkereste párját, majd autókázni kezdtek.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Otthagyták az autót

Miközben autókáztak a szerelmesek, a jármű Bag környékén, egy földúton elakadt. Kiszálltak, majd otthagyva a mozgásképtelen járművet hazamentek.

Egy erdős részen hagyták az autót

Forrás: police.hu

A zárban hagyta az indítókulcsot

Közben az autó tulajdonosa hiába kereste hévízgyörki munkahelyén a nyitott garázsban, az indítókulcsával a zárban leállított autóját, nem találta.

Ez is érdekelhet

“Erősen kapaszkodtam, 50 méteren át küzdöttem a motorháztetőn az életemért” – megszólalt az óbudai közterület-felügyelő, akit egy ámokfutó gázolt el igazoltatás közben

A rendőrök találták meg az autót

A tulajdonos bejelentést tett, néhány órával később a rendőrök már tudták, ki és hová vitte a járművet, sőt aznap estére visszaadták a járgányt és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Eljárást indítottak a férfi ellen

A 21 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le rendőreink a további eljárást.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ezt az autót lopta el a férfi – Forrás: police.hu