A rendőrök a BRFK és a BKK együttműködésének keretében az 50-es villamos vonalát ellenőrizték.

Az 50-es villamoson ellenőriztek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal az 50-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét ellenőrizték 2022. április 6-án. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Alkoholfogyasztás, szabálysértés

A rendőrök az ellenőrzés során, közterületen történt alkoholfogyasztás miatt tettek szabálysértési feljelentést, egy villamoson utazó és öt, megállóban tartózkodó emberrel szemben.

Felvétel az ellenőrzésről:

Elfogás

Elfogtak és előállítottak egy férfit, akit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt köröztek. Helyszíni bírság kiszabására egy alkalommal került sor, mert az érintett nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen kelt át az úttesten.

A biztonság

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát, írja a police.hu.

Ez is érdekelhet:

További ellenőrzések

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet