A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ együttműködésének keretében ezúttal a 28-as, a 28/a és a 62-es villamosvonalat ellenőrizték. Több embert előállítottak, egy körözött nőt elfogtak. A razziáról videó is készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Az utasok biztonsága érdekében razziáztak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség  keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal a 28-as, a 28/a és a 62-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét ellenőrizték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körözött nőt fogtak

Az ellenőrzés során a járműveken és a megállókban nem kellett intézkedniük a rendőröknek, azonban az akció során elfogtak egy nőt, akit azért köröztek, mert egy korábbi pénzbírságot nem fizetett be.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lopás miatt egy férfit is elkaptak

Egy férfit lopás miatt, egy másikat pedig jármű önkényes elvétele miatt állítottak elő. Hatósági jelzés hiánya, forgalomból kivont járművel közlekedés, és záróvonal átlépése miatt szabálysértési feljelentést tettek három sofőrrel szemben.

Helyszíni bírságok

Közterületen történő szeszesital fogyasztás, elsőbbségadás kötelezettségének elmulasztása, köztisztasági szabályszegés, személyi igazolvány hiánya és záróvonal átlépése miatt pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

Stratégiai együttműködés

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát.

Lesz még ilyen razzia

A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó a razziáról

Ezek is érdekelni fognak:

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból