Az M5-ös autópálya és a Könyves Kálmán körút kereszteződésénél a villamossínekre ugratott egy nő. Úgy tudjuk nagyon megijedt egy másik autóstól és elkapta a kormányt. Rosszul sült el a manőver.

Baleset az M5 kereszteződésénél

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy ezüst színű Volkswagen Golf haladt kedd délután a 9. kerületi Könyves Kálmán körúton a Rákóczi híd felé, középkorú hölgy sofőrrel a volánja mögött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autó a síneken

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megijedt az asszony

Az Albert Flórián utat elhagyva a belső sávban közlekedett a jobbkanyar felé, amikor sávot akart váltani. Ám ugyanekkor a mellette haladó Ford Focus is át akart sorolni, amitől a Golfot vezető nő megijedt.

Beugratott a sínekre

Elrántotta balra a kormányt, nekiment a villamospályát elválasztó betonszegélynek, majd beugratott a sínekre és ott állt meg.

Sok ember kellett a mentéshez

Dupla defekt

Az ütközés és az elég kemény landolás következtében az autó mindkét bal oldali kereke defektet kapott, így a sofőr mozdulni sem tudott a Volkswagennel, szerencsére ő nem sérült meg a balesetben.

Megállt a Ford

A Forddal végül nem ért össze, így az nem károsodott, de nem is hajtott el a sofőr, félreállt az úttest és a járda közötti füves területre.

Daruval emelték ki

A Volkswagent végül a BKV műszaki segélyszolgálatának darus teherautója emelte ki az 1-es villamos pályájáról, amely helyett nagyjából háromnegyed órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek a Népliget és a Közvágóhíd megállók között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK