Péntek reggel a fideszes Szentkirályi Alexandra visszalépett a főpolgármester-választástól Vitézy Dávid javára. Amikor ma egy újságíró megkérdezte Tarlós István korábbi főpolgármestert arról, mit gondol a visszalépésről, egyszerűen csak annyit mondott, hogy “nincs róla véleményem”, majd lecsapta a telefont. Tarlós főpolgármesterként sokszor nagyon negatívan beszélt Vitézy Dávidról. Két ilyen videót is megnézhetsz a cikkünk alján.

Mindenhonnét elcsapott

“Nem egy mindenhonnan elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot kegyelemből igazgató közgazdász fogja meghatározni egy diszkógömbös, Tütü nevű night-clubból, mi legyen a budapesti közlekedésfejlesztéssel” – mondta 2016-ban Tarlós István egy sajtótájékoztatón Vitézy Dávidról, aki előtte egy kötetlen beszélgetésen fejtette ki a véleményét a kerékpározásról. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Tütü Bár

Tarlóst annyira felbosszantotta, hogy Vitézy, akkor a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatójaként holland nagykövettel a liberálisok akkori székházában működő klubban fejtette ki a véleményét a fővárosi közlekedésről, hogy annakidején Tarlós több, mint 8 alkalommal mondta ki a Tütü Bár nevét egy sajtótájékoztatón, azóta szállóige lett a bár nevéből. Tarlós folyamatos beszólásait Vitézy általában türelemmel és tisztelettudóan kommentálta, nyilvánosan soha sem rúgott bele Tarlósba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiosztotta Vitézyt

Tarlós István és Vitézy Dávid kapcsolata közismerten pocsék. Tarlós főpolgármesterként amikor csak lehetősége volt, mindig kiosztotta Vitézyt. Az egyik nyilvános szereplésén így beszélt a Budapesti Közlekedési Központ éléről akkor frissen távozó Vitézy Dávidról.

Nem én akartam kinevezni

“A Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját nem én akartam kinevezni és nem is én akartam elküldeni 2014-ban, ezt jól jegyezzék meg” – mondta Tarlós a cikkünk alján megnézhető videóban. “Én kértem, hogy kapjon állást, aztán elkerült a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba, de valahogy mély csend övezi az ottani teljesítményét, továbbá azt, hogy miért nem maradhatott ott. Tény az, hogy a legnagyobb csendben átkerült az Emberi Erőforrások Minisztériumához és kinevezték egy múzeum főigazgatójának, majd a múzeumot két évre bezárták.” – mesélte Vitézyről egy sajtótájékoztatón Tarlós, majd így folytatta:

Jó legyezzék meg!

“Nem egy mindenhonnét elcsapott, sértődött, bezárt múzeumot kegyelemből vezető közgazdász fogja meghatározni minden felelősség nélkül, egy liberális klubból, egy night klubból Budapest közlekedését. Ezt jól jegyezzék meg!” – mondta 2016-ban Tarlós. 

Tarlós nagyon kiborulhat

Úgy tűnik, hogy a Tarlós által nagyon nem kedvelt Vitézy Dávid még soha sem volt olyan közel ahhoz, hogy Budapest teljes közlekedését, sőt lényegében minden budapesti dolgot meghatározzon. Ha vasárnap főpolgármesternek választják, Tarlós István végleg kiborulhat, talán soha, senkinek sem fogja felvenni a telefont. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt van Tarlós két Vitézy Dávidot támadó videója

És itt a másik Tütübáros videó

Kiemelt kép: Tarlós István, Vitézy Dávid és a háttérben Szentkirályi Alexandra. A fotó Adobe IA generatív mesterséges intelligencia felhasználásával készült