Baleset részese volt Gyurcsány Ferenc szerdán a budapesti Margit hídon. A Demokratikus Koalíció elnöke egy szürke Skodával haladt, amikor egy kék Suzukival koccant össze. A korábbi miniszterelnök azóta nyilatkozott is arról, hogy mi történt.

Hátulról hajtottak bele

A szemtanúk elmondása szerint egy kék suzukis hátulról hajtott bele Gyurcsány Ferenc kocsijába. A koccanást követően mindkét autósnak félre kellett húzódnia. A balesetben nem sérült meg senki, csupán anyagi kár keletkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Komoly ütközés nem történt

 „Az elnök épp a Margit hídon vezetett a Parlament felé, hogy részt vegyen a mai szavazáson, amikor egy autós belehajtott. A forgalom lassulni kezdett, de a férfi nem vette észre. Nem volt szerencsére komoly ütközés, sérülés nem történt. Az elnök azóta már megbeszélte az illetővel a történteket” – közölte a sajtóval a Demokratikus Koalíció.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elismerte felelősségét

„Mind a ketten kiszálltunk, az úr egyből el is ismerte a felelősségét. Mivel mindez a reggeli csúcsban történt, abban maradtunk, hogy telefonszámot cserélünk és később intézzük el a papírmunkát, hogy ne tartsuk fel a forgalmat” – idézte fel az esetet az atv.hu-nak a korábbi miniszterelnök, hozzátéve: ez azóta meg is történt.

Csak a karosszériák őrzik az ütközés emlékét

„Szerencsére csak ennyi a történet, sem személyi sérülés, sem komolyabb anyagi kár nem történt, csak az autók karosszériái őrzik a koccanás emlékét” – tette hozzá Gyurcsány Ferenc.

Tetejére borult a Mercedes

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy kedd délután egy hármas karambol következtében a tetejére borult egy Mercedes A180 a 11. kerületi Egér úton. A balesetet okozó gépjármű az Andor utca felől érkezett, majd a vasúti aluljáróból felfelé, a jobbra ívelő kanyarban átsodródott a belső sávba, ahol a Bazsalikom utcába kanyarodásra váró autók álltak. 

Súlyosan megsérült a sofőr

A Mercedes a leghátul várakozó Fiat Freemont jobb hátuljába rohant, majd a középső sávban a tetejére borult, miközben a Fiat az előtte álló Volvo XC70 hátuljának koccant. A Mercedest vezető idős hölgy használta a biztonsági övét, de így is súlyos sérülést, valószínűleg bordatörést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Nem sérültek meg

A másik két autóban utazók nem sérültek meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a tetejére borult Mercedest, majd a 60 tonna teherbírású Faun tűzoltódaru segítségével visszaborították a kerekeire.

Óriási volt a torlódás

A környéken óriási torlódás alakult ki, mivel az M7-es felé a forgalom csak az Egér út külső sávjában haladhatott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gyurcsány Ferenc. Fotó: Facebook