Döbbenetes baleset történt az este a 2. kerületben a Riadó utcában. Egy konténerszállító teherautó beakadt a faágakba, magával rántotta a fát, ami kidőlt, a teherautó eleje megemelkedett, ráhajtott egy parkoló autóra és összenyomta azt. Minden autós rémálma, hogy amikor az utcán parkol összetörik a kocsiját. Pocsék reggele lehetett a megrongált autók tulajdonosainak.

Beakadt a teherautó egy fába

Csütörtökön a késő esti órákban egy MAN konténerszállító teherautó ment a 2. kerületi Riadó utcában, a Pasaréti út felé. Már majdnem odaért az elágazáshoz, amikor a teherautó jobb oldali gémje beleakadt egy fába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltört a fa törzse

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A fa a teherautóra zuhant

A MAN gyökerestől kitépte a fát, amely a teherautón szállított sittes konténerre zuhant, az ágai pedig beterítették a Riadó utcát, illetve egy parkoló Skodát és egy szintén parkoló Volkswagen Borát. 

Széttaposta a teherautó a Hondát

Ráesett a teherautó a Hondára

A legrosszabbul a Bora mögött parkoló Honda Civic járt, ugyanis az ütközés hatására a konténerszállító eleje a levegőbe emelkedett, majd jobbra kitért, ezután pedig a teherautó a Honda tetején landolt, teljesen összetörve az autót. 

Lenyomta a monstrum a kisautót

Viharos szél lehetett az oka

A teherautó sofőrje ki tudott mászni a vezetőfülkéből, nem sérült meg. Elmondása szerint már nem először hozott konténert ezen az útvonalon és eddig mindig elfért a fa alatt, tehát úgy gondolja, esetleg az elmúlt napokban tapasztalható viharos szél kissé megdönthette a fát az úttest felé, ezért nem fért át alatta ezúttal a tehergépkocsija. 

A teherautó egyik kereke a Hondán

Egész éjjel keresték a tulajdonosokat

A sofőr történetét illetve a fa állapotát majd szakértők fogják megvizsgálni. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, a konténerszállítót áramtalanították, ám a műszaki mentést reggelre halasztották, mivel a balesetveszély miatt előbb a Bora,  illetve a környéken parkoló további gépkocsik tulajdonosait szeretnék megtalálni, hogy álljanak át máshová autójukkal, amíg leemelik a fát a teherautóról, illetve a teherautót a Hondáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.