A kicsik esetében rendkívül fontos, hogy kellő mértékű védelmet biztosítsunk a napsugárzással szemben. Ehhez pedig remek megoldást kínál egy univerzális vitorla, mely bármilyen kupolás kialakítású babakocsira felhelyezhető.

A legjobb megoldás: vitorla a babakocsira

A Berry Baby kínálatában univerzális vitorlák is elérhetők, amelyek vízlepergető alapanyagból készülnek, így megfelelő védelmet biztosítanak a napsütéssel, a hóval, a széllel, illetve az esővel szemben is. 

Egyszerűen rögzíthetők gumipánt és megkötő segítségével. Praktikus kiegészítők, melyek bármely helyzetben megállják a helyüket. Hatalmas segítség minden édesanyának, hogy nagyobb biztonságban tudja gyermekét a babakocsis utak alkalmával is.

A legfőbb előnye a napvitorláknak, hogy egyszerű módon, mégis hatékonyan biztosíthatunk védelmet a picinek az időjárás szeszélyeivel szemben.

A közös séták így még nagyobb nyugalomban telhetnek. Érdemes a kicsi kedvenc színét választani, hiszen ezzel még vidámabbá tehetjük a babakocsis utazásait. Pink, szürke, királykék, menta – bőséges a kínálat a színárnyalatok terén. 3 éves korig mindenképpen javasolt a vitorla alkalmazása.

Melyek a napvitorla előnyei?

Számos módja létezik a nappal szembeni védekezésnek, talán a legkönnyebben kivitelezhető a speciális, babakocsira felhelyezhető vitorla kínálta megoldás. Bármilyen típusú babakocsira felrögzíthetők, s ezáltal, hogy a járműre szerelhetjük, gondtalan pihenést biztosítunk gyermekünknek. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogja megzavarni a hűs szellő, a csendes eső, de megóvhatjuk a napsugárzással szemben is.

Legfőbb előnye ezeknek a kiegészítőknek, hogy nincsenek korlátok a hordozót illetően, akármilyen profilú babakocsi esetén gond nélkül bevethetők. Vízlepergető anyagból készültek, tehát a kisebb esőzésnek hatékonyan ellenállnak. Megnyugtató a tudat, hogy néhány csepp eső sem fogja felborítani a kicsi nyugalmát.

Mikor vigyük magunkkal?

A napvitorla bármikor elővehető és felrögzíthető szükség esetén, így mindenképpen célszerű magunknál tartani – akár egy rövid sétára indulunk, akár hosszabb utazásra. A nyaralás során viszont semmiképp se felejtsük otthon, hiszen ugyanúgy alapvető kelléknek számít, mint a kedvenc plüssjáték és a cumisüveg.

Elég, ha belegondolunk, hogy milyen kellemetlen tud lenni, amikor egy pillanatra is elvakít minket a napfény, hát még milyen lehet ez egy kisbaba számára, aki nálunk sokkal érzékenyebb mindenre. Nem csupán a legmelegebb évszakban hasznosak, hanem az év bármely szakaszában. Tavasszal is nagy szükség lehet egy időtálló vitorlára, amely pillanatokon belül felkerülhet a hordozóra. A gumipántot a járműtestre kell felhúzni, a pántokat pedig a fogantyúra kell kötni, s máris elkészült a stabil rögzítés.

Érdemes egy váltás vitorlát is beszerezni, egy világosabb pasztell színben és egy élénkebb változatban. Mielőtt útnak indulunk, mutassuk meg a picinek, hogy megismerkedhessen vele. S idővel már pontosan tudni fogja, hogy amint elővesszük napvédőt, egy kellemes séta következik.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.