Az etikett címke jelenlétét az életünkben természetesnek vesszük – mi több el is várjuk. Bosszankodunk, ha nem találjuk meg egy-egy terméken, hiszen értéket képviselő, hasznos információk hordozója. 

Az etikett címke számos ágazatban nélkülözhetetlen 

Az Etikett-Címke-Shop által is széles választékban forgalmazott etikett címke kulcsfontosságú a kereskedelemben, a gyártás, szállítmányozás területén, de nő a létjogosultsága az irodai munkában is. Ritka az a vállalkozás, ahol valamilyen formában és volumenben ne alkalmaznák, akár a termékkel kapcsolatos információk megjelenítésére, akár jelölésre, azonosításra. Nyilvánvalóan nemcsak a fentebb említett szakterületeken alkalmazhatják sikerrel, hanem akár az őstermelők, kistermelők, kézművességgel foglalkozók, borászatok, illetve a szolgáltatóiparban tevékenykedők is,

Ezen kellékenyag egyik jeles képviselője a kiváló minőségű Avery etikett címke is, ami sokféle változatban, méretben, alapanyagból és ragasztóval kapható. Ennek eredményeképpen pedig sokféle felhasználói igényre jelenthet professzionális megoldást. Egyszerű, könnyen alkalmazható eszköz.

Az Avery etikett címke is gyorsítja az ügymenetet

Érdemes közelebbről is megismerkedni az Avery etikett címke jellemzőivel, hiszen ezen tudás birtokában könnyebben el tudod majd dönteni, hogy a te igényeidnek milyen felel meg a legjobban. Alapszabálynak mondható, hogy mindig a felhasználási körülményekhez illeszkedő kellékanyagot válassz, mert csak az képes a legjobb nyomatképet garantálni. 

Az Avery etikett címke is csoportosítható nyomtatási mód szerint: van kézzel írható, lézeres és/vagy tintasugaras nyomtatóval vagy címkenyomtatóval elkészíthető változat. Míg a hagyományos irodai készülékekbe az A4 íves változatot kell beszerezned, addig a címkenyomatatóba tekercses etikett címke jár. Bizonyos nyomtatási volumen elérése után érdemes az utóbbi megoldást választanod, hiszen ezzel jelentősen felgyorsíthatod a munkát.

Az Avery etikett címke típusai alapanyag szerint

Alapanyag szerint az Avery etikett címke is három fő típusba sorolható:

  • A direkt termál eljárással nyomtatható és ezért festékszalag nélkül nyomtatható hőérzékeny típus.
  • A termáltranszfer-eljárással nyomtatható papír alapanyagú változat, amihez már festékszalagra is szükség lesz
  • A műanyag etikett címke, ami egyben a legköltségesebb, de legellenállóbb változat, szélsőséges körülmények között is “bevethető”

Az etikett címke ragasztóanyaga is eltérhet egymástól, létezik a normál, a visszaszedhető, az erős, a biztonsági extra erős, a biztonsági VOID/STOP, valamint a hűtőházi körülmények közé való változata. 

Miért érdemes Avery etikett címkét használni?

Ennek több oka is van: változatos a gyártói kínálat, kiváló minőségi paraméterekkel rendelkezik, nem okoz csalódást, professzionalitást biztosít. És akkor még nem szóltunk a költséghatékonyságról, a könnyű és gyors alkalmazhatóságról.

Válassz te is Avery etikett címkét a címkézési feladataid megoldásához!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.