Egy Minit vezető fiatalember többször rálassított, eléhajtott, leszorított egy autóst vasárnap az M0-áson. A videó a cikk alján nézhető meg.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Vasárnap 11 óra 50 magasságában a Minit vezető fiatalember úgy döntött, hogy megleckéztet minket az M0-ás gyorsforgalmi úton. Azaz felken a szalagkorlátra, vagy megvárja, amíg hátulról valaki belénk csapódik – írta Gábor a Bpiautósok.hu oldalnak, ahová elküldte a videót.

Az eseményekről ezt írta a leszorított autós sofőrje: „A feleségemmel és arra jutottunk, hogy amikor átment egy pirosat mutató lámpánál a budakalászi körforgalomnál, dudáltam egyet.

Korábbi idióták:

Amúgy nem neki, hanem az utána jövőnek szólt a jelzésem, mert azzal ütköztünk is volna és nem látszott, hogy lassítana. Lényeg a lényeg, bevárt minket az autóúton és kilométereken át szórakozott velünk.

A feleségem közben gondolt egyet és elővette a telefonját, hogy rögzítse az eseményeket. Ezt később az emberünk is észrevette, így aztán befejezte a mutatványt”.

A leszorított autós bejelentést tett a rendőrségen és a felvétel másolatát átadták a nyomozóknak. A filmet tanulmányozva a rendőrök azt mondták, hogy szerintük is megvalósult a közúti veszélyeztetés ebben az esetben.

Kiemelt kép: részlet a videóból