Szerdán reggel kórházba szállították Gálvölgyi Jánost, azt követően, hogy légzési nehézségekkel küzdött.

Súlyos az állapota

Az RTL Híradó információi Gálvölgyi Jánosnak súlyos az állapota, jelenleg az intenzíven kezelik. A csatorna úgy tudja, a délután folyamán átszállították egy másik kórházba, ahol szintén az intenzív osztályra került. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vágó István gyászolta

Április végén érkezett a tragikus hír, hogy meghalt az ország kvízmestere Vágó István. A legendás tévéstől Gálvölgyi János is búcsúzott, a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművész a Blikknek mondta el, hogy mélyen megdöbbentette Vágó István halála.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyszer el kell menni

„Mivel egyszer el kell mennünk, akkor talán jobb, ha így történik, gyorsan. Persze annak nagyon rossz és felfoghatatlan, aki itt marad, de nem szabad önzőn csak magunkra gondolnunk.”

Ég veled, Pista!

„Ezért én most azt mondom: Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást” – mondta akkor Gálvölgyi János, aki már 50 éve ismerte a legendás tévést.

50 éve ismerték egymást

A színész elmondta, rengetegszer találkoztak az évek során, sőt Gálvölgyi még el is játszotta a kvízmestert egy Van benne valami című műsor paródiájában.

Nem tudni, ki lesz a következő

„Sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő” – nyilatkozta a lapnak színművész.

Ilyen volt Vágó Istvánnal

Gálvölgyi ráadásul a Legyen Ön is milliomos egyik különkiadásában is szerepelt, ahol játszhatott is a kvízmesterrel. Erről az RTL-nek nemrég azt mondta: „Miután a Vágó személyisége olyan volt, olyan jó hangulatú volt a játék. Rengeteget nevettünk, a drága Bajorral, Farkasházyval mi voltunk az egyik oldal, a másik a Hernádi, Verebes, Havas” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

„Ég veled, Pista!” – Gálvölgyi Jánost sokkolta Vágó István halála, megtörten búcsúzik a tévés legendától

Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: YouTube