Sokatmondó jeleneteknek lehettek szemtanúi azok, akik szombaton a Városligeti Mentőnapon jelen voltak az énekesnő akusztikus koncertjén.

Játék vagy színjáték?

„Furcsa volt, mert amellett, hogy sokat mosolygott, mintha végig a könnyeivel küzdött volna. Én és a barátaim nem tudjuk eldönteni, valóban megviseli-e a magánéletében bekövetkezett változás, vagy csak a rázúduló népharagot próbálja az érzelmi húrok pengetésével kivédeni”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Abbahagyta a koncertet

Ezt mondta a Városligeti Mentőnap egyik látogatója, aki részt vett Tóth Gabi koncertjén. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a Szeretni jöttem című dal közben az énekesnő kétszer is elérzékenyült, ekkor néhány másodpercre megszakadt a koncert.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megoszló vélemények

A közönségben mindez találgatásokra adott okot, hiszen az énekesnő szemlátomást boldog új szerelme oldalán. Amikor könnyezni kezdett, akkor elnézést kért a közönségtől, amely lényegében két részre szakadt. Az egyik tábor tapsolni kezdett, a másikuk viszont arról suttogott, hogy mindez egy színjáték.

Elűzött varjak

A koncert végén egyébként többször visszatapsolták az énekesnőt. majd amikor elénekelte hosszú idők című dalát, csak ennyit tett hozzá: „Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó!”. A koncert jó hangulatban telt, semmiféle botrány nem kísérte.

Éles kontraszt

Azonban a Blikk szerint az énekesnő értetlenül fogadja a felé zúduló népharagot és nem érti, miért őt hibáztatják. Azonban sokak szerint nem a válás tényével van a baj, hanem azzal, hogy meg sem próbálja titkolni boldogságát – miközben Krausz Gábor szemlátomást összetört.

Értetlenség a megvetés miatt

„Az ismerősi kör azt tapasztalja, Gabi nem érti, miért támadják őt olyan sokan” – magyarázta a lapnak az énekesnő egyik ismerőse. Hozzátette, az Tóth Gabi úgy véli, semmi rosszat nem tett, jelenleg nagyon boldog új szerelmével, éppen ezért értetlenül áll az őt övező megvetés előtt

Nem futottak össze

Egyébként a szombaton először találkozhatott volna egymással nyilvánosan Tóth Gabi és Krausz Gábor, ugyanis mind a ketten hivatalosak voltak a Városligeti Mentőnapra. A sztárséf egyébként szemlátomást jól érezte magát és gondtalanul kóstolgatta végig a mentőállomások által készített ételeket – amint az ezen a videón is jól látható.

Videó a főzés pillanatairól

90 perc eltérés

Azonban a válófélben lévő férj semmit sem bízott a véletlenre: másfél órával azelőtt távozott a rendezvény helyszínéről, hogy az énekesnő megérkezett volna oda, aki hivatalosan 15 órakor lépett fel az eseményen. Új párja, Tóth Máté Bence nem volt vele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk Tóth Gabi Facebook-oldaláról származik.)