Ahogy azt tavaly októberben itt a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megírtuk a Halászteleken élő Fésűs Nelly szinésznőnek fél éve van arra, hogy megállapodjon az általa okozott autóbaleset súlyos sérültjével. Egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatna, de ha sikerül megegyeznie a sérültekkel, nem kap büntetést. Megállapodtak, sok milliót kell fizetnie a színésznőnek.

Fésűs Nelly még 2017 novemberében karambolozott, amelynek során egy ember könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. A rendőrség 10 hónapig nyomozott, majd – közúti baleset gondatlan okozása miatt – vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az ügyészségnek, de ott végül közvetítői eljárást javasoltak a színésznőnek és a baleset súlyos sérültjének – írja a Blikk.hu.

Ez azt jelentette, hogy ha meg tudnak állapodni valamilyen kártérítésben, az ügy nem kerül bíróság elé. A balesetért ugyanis a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatott volna a színésznő, ám a lap információi szerint ettől nem kell tartania.

Korábban: Az M0-áson okozott balesetet a színésznő, vádat emelnek ellene

„A közvetítői eljárás befejeződött, az érdemi ügyészi határozat meghozatala folyamatban van” – közölte a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya, ami azt jelenti, hogy a feleknek sikerült megegyezniük. A Blikk elérte a színésznő kedvesét, Vajtó Lajost is, aki megerősítette a hírt.

„Igen, igaz a hír. Az ügy lezárult, végre vége. Megkönnyebbültünk” – mondta Vajtó, aki ennél többet nem kívánt hozzátenni. Egy bennfentes viszont elárulta a lapnak hogyan zárultak a tárgyalások.

Fésűs Nelly és a másik autót vezető hölgy végül megegyeztek. A sérült nő nem haragudott Fésűsre, főleg, mivel a színésznő gyakran érdeklődött az állapota felől. Szerencsére hamar megegyeztek az összegben is. Fésűs Nelly végül több millió forintos fájdalomdíjat fizetett – mondta az informátor.

M0-ás sztori: Élhetetlen települések, őrületes forgalom – látványos videó készült az M100, M10, M0 és a 10-es út kapcsolatáról

Korábban egyébként a színésznő is megerősítette, hogy mindenben partnerek voltak. „Végtelenül örülök, hogy a baleset sérültje jól van. Természetesen a mediációs eljáráson részt veszünk, az okozott kárt megtérítjük” – nyilatkozta akkor.

Tudj erről: Az M0-ás új nyomvonala mentén egekbe szökhetnek az ingatlanárak, itt a nyertesek listája!

A mediációs eljárás lényege az, hogy a gyanúsított és a sértett az eljárás felfüggesztésének tartama alatt írásban megegyezhet a bűncselekmény következményeinek jóvátételéről. Ha ez eredményre vezet, az ügyészség a gyanúsítottal szemben megszünteti az eljárást.

Kiemelt kép: illusztráció