Brutális bunyó lett Rácz Jenő és Kabát Péter boxmeccséből. Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy orvost kellett hívni a ringbe. Sokáig úgy volt, hogy nem lesz szükség műtére, most azonban kiderült, hogy mégis műteni kell az exfocistát.

Felfüggesztett barátság

Amint arról mi is beszámoltunk, vasárnap az RTL-en futó showműsorban Rácz Jenő durván kiütötte Kabát Petit. “A barátságunkat 8 percre fel kell függeszteni” – mondta Kabát Peti a ringbe lépés előtt az RTL Sztárbox című élő műsorában vasárnap este. Rögtön az első menet elején a bírónak le kellett állítani őket, mert annyira egymásnak mentek, hogy a szabályokról is elfeledkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy kiütés

Rácz Jenő masszívabb izomzatúnak tűnt, de Kabát Peti gyorsabb volt az első menetben. A második menetben kicsit vesztettek a lendületből. Nyugodt ütésekkel indult, de a 2. menet 39. másodpercében Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Brutális box

A kiütés olyan brutálisra sikerült, hogy orvost kellett hívni a földön fekvő focistához. Kabát Petinek a párja is a ringbe rohant, Peti edzőjének a vállán zokogott. A műsor szakkommentátora, Kovács „Kokó” István szerint Kabát Peti agyrázkódást kapott, holnap kicsit fájni fog a feje, de nem lesz baja. A műsorban úgy tűnt, hogy Peti egy pillanatra elvesztette az eszméletét, de az eredményhirdetésre már jobban lett.

Mentő vitte kórházba

„Mondtam a többieknek, hogy vigyenek ki a ringből. Egyből bekísértek az öltözőbe, és engem is megvizsgáltak az orvosok, mert nagyon alacsony volt a vérnyomásom. Persze Peti sem úszta meg a helyi kivizsgálással, az adás után mentővel szállították a Fiumei úti baleseti intézetbe, ahol különböző vizsgálatokat végeztek rajta. Kiderült, hogy agyrázkódást kapott, és a lába is megsérült az eséstől” – mondta Adrien, a focista párja.

Agyrázkódást kapott

Kabát Péter szerencsére maradandó sérült nem szenvedett, még aznap éjjel hazaengedték. De a lába még most is fáj.  Adrienne a párját keményen kiütő Rácz Jenőről is elmondta a véleményét.

Megszólalt Kabát Peti

„A vasárnapi boxmeccsen megsérült a térdem, és bár eleinte úgy nézett ki, nem lesz szükség műtétre, de a dolgok megváltoztak! Az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást” – írta Instagram-posztjában Kabát Peti. Azt is írta, van még fájdalom a térdében, de a sérülés a sport része.

Üzent a külügyminiszter

Szijjártó Péter a Naphíre.hu kérdésére megerősítette, hogy ő is üzent az egykori focistának a kiütés után, és beszéltek telefonon is „Honvéd-szurkolóként régebben az egyik kedvencem volt, aztán egy jótékonysági akció keretében is találkoztunk egymással. Kifejezetten kedvelem és aggódtam érte, látva az ütést, amit bekapott, ezért érdeklődtem nála, hogy hogy van. Aztán telefonon is beszéltünk, de megnyugtatott, hogy minden rendben, aminek nagyon örültem, majd mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon” – mesélte Szijjártó Péter.

Nem tudja, mi történt

Rácz Jenő, a kiütés után azt mondta, nem fogta fel a meccs előtt, hogy mi történik, sem az ütés követően és közben sem. Vissza kell néznie a felvétel, hogy megértse, mit is tett abban a szörnyű pillanatban.

Dóri is ezt tette volna

„Nagyon rossz látvány volt számára, amikor Kabát Peti párja, Adri, őrjöngve zokogott a ringben. Azt is el tudja képzelni, hogy az ő felesége ugyanezt tette volna fordított helyzetben. „Ha én ott vagyok a földön, akkor egészen biztos, ő is sírva jött volna be”.

Sportként fogta fel

„Én próbáltam az egészre úgy tekinteni, hogy ez egy sport. Mindketten Petivel azt írtuk alá, hogy vállaljuk az esetleges következményeket, amely ezzel jár. Úgyhogy ezzel az erővel én is járhattam volna ugyanígy” – mondta a sztárséf. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: részlet a műsorból