A saját maga által éjjel kettőkor rendelt butikruhában lépett fel a Miss Universe világdöntőjén a magyar versenyző. Jázmin Viktória most elmondta, miképpen történhetett ez, és tudja, akár elvehetik a királynői címét is, de már nem érdekli.

Gagyi ruhában

Elvették a hangomat!” – ezt mondta a Fókusznak adott interjújában Jázmin Viktória, a szépségkirálynő, aki egy 10 ezer forintos ruhában lépett színpadra a Miss Universe verseny döntőjében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvehetik a címét, mert beszél

A magyar lányt az RTL KLub Fókuszának nyilatkozva arról is beszélt, hogy tudja, elvehetik a címét, de nem hallgat tovább.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Interjú, amit nem lett volna szabad adjon

Jázmin Viktória szépségkirálynő először a Fókusznak adott nyilvános interjút arról, hogy miért nem tudta méltóképpen képviselni Magyarországot az Izraelben rendezett Miss Universe versenyén.

A magyar zászló, mint jelmez

A lány számára a magyar zászló adta a “jelmezt”, döntőbeli kényszerű produkciója futótűzként járta be az internetet. Sokan poénkodtak rajta, nem ismervén az ügye hátterét. A magyar divatdiktátor, Herczeg Zoltán azonban, bemutatva a többi versenyzőt, döbbenetének adott hangot már akkor is.

Nem érkezett meg a ruhája

A Blikk kiderítette, hogy a lány fellépőruhája a pandémiás helyzet okozta szigorítások miatt nem érkezett meg a helyszínre. Emiatt Jázmin a visszalépést fontolgatta, de végül nem akarta feladni, így igyekezett valamilyen megoldást találni.

A zászló

Nézegettem reggel a zászlót, ültem az ágyon, nézem és mutattam a török barátnőmnek, hogy figyelj, itt nincs mese, én leszek a magyar zászló. De ezt már kétségbeesésemben mondtam, szóval arra a szintre el kell jutni, hogy valaki zászló akarjon lenni – mesélte a lány a Fókusz riporterének.

Interneten rendelt

A lány végül úgy döntött, rendel egy piros ruhát az internetről és abban lép fel a versenyen. Éjjel kettőkor normális ruhákat rendelni… De ez a ruha megmentett, így tudtam színpadra lépni – mesélte az esetről.

Semmi haszna

Azt állítja, hogy a verseny számára kész ráfizetés volt, a verseny hazai jogtulajdonosaitól csak az Izraelbe szóló repülőjegyet kapta meg. “Én azóta nem hallottam felőlük, amióta elküldtem nekik a számlákat, hogy mennyit fizettem a PCR-okért, a bőröndökért”.

Kupon egy plasztikai műtétre

A riportból kiderül, hogy eddig a Miss Universes szalagot és egy plasztikázásra szóló kupont kapott a magyar szervezőktől. De kicsit szürreális, minek változtassam meg az arcomat, ha szépségversenyt nyertem?! – tette fel a kérdést Viktória. 

Ez is érdekelheti

Címlapfotó: Jázmin Viktória Facebook-oldala.