Nem ilyen forgatókönyvre számított Zámbó Krisztián a dzsungelben. Az énekes az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában lett rosszul, és kénytelen volt feladni a további küzdelmeket. Családja szerint a kimerültség miatt történhetett meg a baj.

Aggódik a család

Aggódik a családja Zámbó Krisztiánért. Az énekes összeesett a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában, és kórházba kellett vinni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincs túl jól

„Nagyon megijedtünk, amikor láttuk az adást, és azóta is aggódunk érte. Az utóbbi időben sajnos nincs a legjobb állapotban. Sokat panaszkodott nekem arról, hogy túlpörgette magát, és nincs túl jól, az elmúlt időszakban többször orvosnál is járt” – nyilatkozta Krisztián nagybátyja, Zámbó Árpi.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Valószínűleg kimerült  

„Rengeteget dolgozott idén, több mint százötven koncertje volt, és tévés felkérései is szép számmal akadtak. Valószínűleg fizikailag kimerülhetett, és hát köztudott, hogy lelkileg sem volt könnyű időszaka” – mondta a Blikknek nyilatkozó családtag.

Hamarosan hazatér

Zámbó Árpi még nem tudott beszélni az unokaöccsével, de megtudta, hogy Krisztián a körülményekhez képest jól van, és a hamarosan hazaérkezik Kolumbiából.

Először történt meg

Az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának történetében először volt kénytelen feladni a játékot egy versenyző. Zámbó Krisztián csak néhány órán keresztül lehetett dzsungellakó. A megérkezése után nem sokkal a sikerélmény és a jó hangulat ellenére váratlanul összeesett.

Ő rejtőzött a jelmez alatt

Napokig találgattak a nézők, ki lehet a rejtélyes Bokorember, aki tizennegyedik versenyzőként csatlakozik a kalandreality műsorhoz. A péntek esti adásban végre fény derült kilétére, Zámbó Krisztián rejtőzött a jelmez alatt.

Falatozás után jött az ijedtség

Az énekesre azonnal egy bátorságpróba várt, amely során öt pizzát nyert a táborlakóknak, akik így még nagyobb örömmel fogadták új társukat. A vidám falatozás azonban hatalmas ijedtségbe fordult át, amikor Krisztián a dzsungel közepén váratlanul összeesett.

Azonnal jött a segítség

Csapattársai és a stáb tagjai azonnal a segítségére siettek, az énekes hamar magához tért, és már a saját lábán hagyta el a tábort, ahonnan kórházba vitték.

Át kell értékelnie a dolgokat

„Arra emlékszem, hogy a stábtagok jöttek be, és mentünk a kórházba – mesélte az adásban Krisztián. – Elképesztően jól éreztem magam bent, de eljött egy olyan pillanat az életemben, hogy át kell értékelnem pár dolgot.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Facebook/Zámbó Krisztián hivatalos oldala