Súlyos betegségben szenvedett Márió felesége, de minden esélye meg volt arra, hogy felépüljön. Annamáriánál azonban a csontvelőátültetése után szövődmények léptek fel és emiatt halt meg tavaly októberben. A zenész ezután maradt egyedült lányával, ráadásul elkapta a koronavírust, amely miatt ő is súlyos állapotba került.

Meghalt Márió felesége

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, borzasztó tragédia érte Máriót, a harmónikást. Az ismert zenész tavaly októberben, súlyos betegség után elveszítette feleségét. Márió most egyedül neveli 12 éves kislányát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leukémiában szenvedett

A zenész feleségéről, Annamáriáról 2021 tavaszán derült ki, hogy leukémiától szenved. Márió az RTL klub Fókusz című műsorában elmesélte, hogy teljesen bizakodón álltak a kezeléshez, ugyanis felesége nagyon jól reagált a terápiára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az őssejt-beültetés után halt meg

A kezelés egyik végső lépése volt az őssejt-beültetés, melyről tudták, hogy kockázatos, de bíztak abban, hogy sikerülni fog. A transzplantáció után azonban szövődmények léptek fel, és Annamária végül október másodikán hunyt el.

Ott volt mellette

„Az utolsó pillanatokban én ott voltam nála, igaz, hogy nem tudott már úgy reagálni, de én ezt úgy éltem meg, mint egy elköszönést” – mondta a fájdalmas búcsúról a zenészt.

Elkapta a koronavírust

Nem sokkal felesége halála után a harmónikás elkapta a koronavírust. Olyan súlyos állapotba került, hogy kórházban kezelték. Miután egy szondán keresztül kapott oxigént november 11-én hazaengedték, ami mindennél többet jelentett számára – ezt már a TV2-nek mondta a zenész.

A lánya életette

A kórházban töltött ideje alatt csak az járt a fejében, hogy lánya miatt muszáj felépülnie, mert ha vele bármi történik, akkor Eszter egyedül maradt volna.

Testvére vigyázott a lányára

„Egy átmeneti időszakra a testvéremékhez került. Az tartotta bennem elsősorban az erőt, hogy mindenképpen haza kell mennem hozzá. A mi viszonyunk mindig nagyon jó volt, odafigyeltem arra, hogy a zsúfolt és elfoglalt hétvégék mellett a hétköznapokon jelen legyek az életében” – mondta Márió.

Nagyon jó a kapcsolata lányával

„Amikor iskolás lett, már nehezebb volt az apanapokat megvalósítani, de óvodáskorában rendszeresen tartottunk ilyeneket, ezzel szerintem megalapoztuk azt, hogy a kapcsolatunk felülmúlja az átlagos apa-lány viszonyt. Holnap ünnepli egyébként a szülinapját, nagyon készül rá”.

2017-ben házasodtak össze

Márió és felesége tizenöt évig alkottak egy párt, kapcsolatukból egy közös gyermek született, Eszter. A zenész 12 együtt töltött év után vette feleségül Annamáriát, 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak. Márió most azt mondta, hogy a gyászában a zene segített neki.

A zene segített

„Számomra is sokat segít, hogy kibeszélem magamból, továbbá a harmonika mellett jazzgitárral járok már pár éve, és a gyakorlás sokat segített. Ha valamilyen trauma ért az életemben, mindig a hangszerekhez nyúltam. Amikor már hazatértem a kórházból, és a felépülés időszakában voltam, akkor rengeteget gyakoroltam, ebbe merültem el, ez volt az én terápiám…”

Nehéz volt az első fellépés

„Az első fellépés a feleségem elveszítése után nagyon-nagyon nehéz volt. A közönség soraiban biztosan sokan vannak, akik hasonló problémával küzdenek, hiszen tudjuk, a Covid-időszakban sok csonka család maradt” – mondta a zenész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az RTL klub teljes riportját itt tudod megnézni

Kiemelt kép: Márió – Forrás: TV2