Berki Krisztán édesanyja sem hagyta szó nélkül a Dancing with the Stars legutóbbi műsorában történteket, ismét markáns véleményt formált néhai fia özvegyéről.

Kirobbant a botrány

A Dancing with the Stars legutóbbi műsorában Bárdosi Sándor öklendezést imitálva mutatta meg véleményét a kamerák előtt Berki Mazsiról, ami után hatalmas botrány robbant ki. A sportoló azonban továbbra is kitart véleménye mellett. „45 éves vagyok, kétgyermekes édesapa, teljesen más az értékrendem. Nálam ez egy határ volt. Nem használok mindent és mindenkit a céljaim elérése érdekében. Nem is gondolnám népszerűbbnek, de gratulálok neki, nem is érdekel”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Befolyásolta a zsűrit

Az egykori olimpikon sportoló, Bárdosi úgy érzi, hogy Mazsi az élettörténetével és kislánya bemutatásával a műsorban erősen befolyásolta a zsűrit és a közönséget is egyaránt – írta a Blikk.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mazsi megtörte a csendet

Berki Mazsi sokáig nem nyilatkozott a történtek után, pénteken este aztán mégis elmondta a véleményét a Tények Pluszban. „Méltósággal kell ilyen esetben lelépni a színpadról, a tatamiról. Azzal, hogy kinek mi a véleménye, semmi probléma nincs, csak akkor nem mosolygok az arcába és köpöm hátba a másikat – nyilatkozta az anyuka.

Berki Krisztián édesanyja is megszólalt

A vita azonban tovább göngyölődik, ugyanis Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia sem hagyta szó nélkül a tévében látottakat. „Lehet, hogy ennyire erős a tábora, lehet, hogy ennyien szeretik. Mert a zsűri pontszámai alapján, nem egy meggyőző. Most tanulja, csinálja… Hát nem mindenki lehet profi táncos” – mondta az asszony a Tények műsorában.

Elég furcsa

„Nem egy, nem két ember mondja, hogy azért kicsit furcsa, hogy a Krisztián elment, ő meg már táncikál” – tette hozzá Berki Krisztián édesanyja.

Mazsi kifejtette

Mazsi ugyancsak a Tényekben mondta el, miért döntött úgy, hogy kislányát is szerepelteti a műsorban. „Szerettem volna az összes édesanyát megszólítani. Itt nem kifejezetten az én anyaságomat szerettem volna megmutatni.”

Botrány a műsorban

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy a Dancing with the Stars múlt heti műsorában Bárdosi Sándor meglepetésre búcsúzni kényszerült, amit a sportoló nehezen vett tudomásul.  Amint Bárdosi elfordult Berki Mazsitól, látványosan öklendezett egyet. A kamera mutatta Bárdosi Sanyi nem túl szép reakcióját, a televízión keresztül közel egymillió ember láthatta.

Kínos helyzet

Bárdosi Sándor kérdőre vonta Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművészt. Azt kérdezte tőle: „Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!” A zsűritag megpróbálta lenyugtatni a sportolót, akit végül felesége, Ildikó mentette ki a kínos helyzetből.

Felháborodtak a barátok

Mazsi ismerősei szerint az özvegynek sokkal nagyobb tragédiákat is át kellett már élnie, és mivel mindenki felé szeretettel és nyitottan fordul, bízik benne, hogy idővel ugyanezt kapja majd vissza másoktól is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tv2.