Az olimpiai ezüstérmes birkózó számára véget ért a Dancing with the Stars. Kirohanását a versenytársai mellett a zsűritagok és a nézők is látták.

Kiesése után nem palástolta érzelmeit Bárdosi Sándor

Ritkán látott jelenetnek lehettek tanúi a Tv2 táncos műsorának nézői. Meglepetésre Bárdosi Sándor búcsúzni kényszerült, amit a sportoló nehezen vett tudomásul. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Berki Mazsinak és Bonyhádi Ferencnek azért gratulált

A szóban forgó párosnak egy félmosoly kíséretében gratulált, ám mindez csak színlelt volt. Amint elfordult Bárdosi Sanyi Berki Mazsitól, látványosan öklendezett egyet. A kamera mutatta Bárdosi Sanyi nem túl szép reakcióját, a televízión keresztül közel egymillió ember láthatta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az adás után folytatódott a cirkusz

Bárdosi Sándor kérdőre vonta Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművészt. Azt kérdezte tőle: „Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!”

Felesége lépett közbe

A zsűritag megpróbálta lenyugtatni a sportolót, akit végül felesége, Ildikó mentette ki a kínos helyzetből.

Ördög Nórát sem kímélte

Továbbra is feszült maradt, Ördög Nórának pedig felhánytorgatta, hogy a műsor elején még azt mondta, rá kíváncsi a legjobban a versenyzők közül, mégis kedvezőtlen kritikával illette.

Bárdosi Ildi is kiakadt a zsűrire

Bárdosi Sanyi felesége, Ildi már a reklámszünetben idegesen magyarázott Bereczki Zoltánnak. A zsűritag elmondta, hogy motiválni akarták Bárdosi Sanyit a kritikával.

Ildi odaszaladt a férjéhez

Az egyik táncos blokk után Bárdosi Ildi odaszaladt a férjéhez és valamiről beszéltek. Nem derült ki, hogy miről, de heves gesztusaik alapján egyikük sem tűnt nyugodtnak.

Kiosztotta Berki Mazsit

Trágár szavakkal azt mondta, vigyék a közeléből Berki Mazsit, majd gúnyosan azt mondta neki: „Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!”

Bárdosi Sanyi semmit sem bánt meg

A birkózó vasárnap elmondta a Borsnak, hogy nem bánta meg egyetlen szavát sem. Az öklendezését ösztönös reakciónak nevezte. Augusztusban halt meg az édesapja, ennek ellenére nem érezte volna etikusnak ezt bevinni a műsorba. Kiakadt azon, amit Berki Mazsitól látott.

Nem érdekli, ha valaki megsértődik a véleményén

Bárdosi Sanyi a lap megkeresésére elmondta, számára visszatetsző, ha valaki a gyászát használja önpromózásra, ugyanakkor leszögezte, hogy nem érdekli, ha a véleményén valaki megsértődik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bárdosi Sándor- Forrás: Tv2