Berki Krisztián özvegye őszintén vallott az érzéseiről. Úgy fogalmazott: igazán nyugodt tavaly márciusban volt utoljára, amikor a Maldív-szigeteken volt az azóta elhunyt Berki Krisztiánnal. Utána a férjével hazajöttek, és kezdődött minden elölről. 

Emlékek éjszakája

Az Emlékek éjszakájával folytatódik szombat este a Dancing with the Stars. A versenyzőknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen olyan érzelmeket kell átadniuk a nézőknek és a zsűrinek, ami olykor fájdalmas emlékeket idéz elő bennük. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nehéz teher

Úgy tűnik, talán az egyik legnehezebb dolga Berki Mazsinak lesz, aki pár hónappal ezelőtt vesztette el férjét, gyermeke édesapját.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Féltve őrzött magánélet

Az özvegy a tragédia óta igyekszik óvni a magánéletét, a nyilvánosság előtt több-kevesebb sikerrel, azonban a TV2 kamerái előtt azonban nyíltan beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról.

A Maldív-szigeteken volt utoljára nyugodt

„Igazán nyugodt tavaly márciusban voltam, amikor a Maldív-szigeteken voltunk. Emma már a pocakomban volt akkor. Utána sajnos hazajöttünk, és indult a káosz elölről. Azóta meg tudjuk az élettörténetemet” – mondta Berki Renáta.

A bosszú nem old meg semmit

„Szerintem még minimum fél év-egy év, mire azt a nyugodt-féle életet újra átélhetem – osztotta meg a kamerák előtt Mazsi, aki arra is kitért, hogy sokszor kihozzák a sodrából a rosszindulatú emberek, azonban ezen igyekszik felülkerekedni. Szerinte ugyanis szerinte a bosszú nem old meg semmit…

Megmutatta a kislányát

Mazsi kivételt tett, és a videóban láthatjuk Emmát is, aki a felvétel nagy részében háttal áll a kamerának, azonban pár pillanat erejéig megmutatták az arcát.

Váratlan halál

Berki Krisztiánt május 6-án, pénteken találták holtan a 9. kerületi lakásában. A médiaszemélyiség mindössze 41 esztendős volt, amikor váratlanul elhunyt, két kislányt hagyott maga után.

Megtalálta a boldogságot

Berki Krisztián özvegye azóta egy tehetős vállalkozó oldalán találta meg a boldogságot. Mazsi egy luxusterepjárót is kapott új szerelmétől.

„Addig tartott a nagy szerelem, míg Krisztiánnak volt pénze”

Berki édesanyja korábban azt mondta, csak addig tartott a nagy szerelem, míg Krisztiánnak volt pénze. „Ezt ki merem mondani, hogy Mazsi addig szerette Krisztiánt, az az első egy évben volt, míg egy évben négyszer-ötször mentek utazni. Utazás, Hawaii, szálloda. Akkor nagy volt a szerelem. Aztán ugye elmúltak a szép idők” – mondta az asszony. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián. Fotó: archív