Berki Krisztián édesanyja súlyos vádakat fogalmazott meg menyével szemben szerda reggel a TV2 műsorában. Júlia szerint addig tartott Mazsi és Krisztián között a szerelem, míg volt pénz. Azt viszont cáfolta, hogy fia bármikor kezelt emelt volna feleségére.

Valóban bántalmazta?

Berki Krisztián édesanyja cáfolja, hogy fia bántalmazta volna Mazsit, ahogyan az a napokban kiderült. Legalább is a házaspár szomszédai ezt állítják. Krisztián özvegye sem tagadta, hogy férje karácsony előtt hasba rúgta őt, de részleteket nem akart mesélni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt Krisztián édesanyja

„Havonta 4-5 napot töltöttem Budapesten Krisztiánéknál, de soha nem tapasztaltam, hogy a fiam bántotta volna a feleségét. Krisztián annál jobban szerette Mazsit, minthogy kezelt emelt volna rá. Ez rágalom, ez hazugság” – mondta a TV2-nek Mayer Júlia.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csak a pénzért szerette?

Berki édesanyja azt állítja, fiát halála előtt nagyon bántotta, hogy nem tudott úgy élni, ahogyan szeretett volna. „Ezt ki merem mondani, hogy Mazsi addig szerette Krisztiánt, az az első egy évben volt, míg egy évben négyszer-ötször mentek utazni. Utazás, Hawaii, szálloda. Akkor nagy volt a szerelem. Aztán ugye elmúltak a szép idők…”

Eltűntek a szponzorok

Berki Krisztián életmódja jelentősen akkor változhatott meg, amikor Mészáros Lőrinc volt feleségének tévéjétől elbocsájtották. Utána semmilyen médiaszereplése nem volt, így az életéből a rendszeres fizetés és a zsíros szponzorok is eltűntek. A teljes mellőzés valószínűleg a büntetőfékezése miatti ügy volt.

Elvették a jogsiját is

2021 júliusában írtunk arról, hogy a bíróság egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért kimondta Berki Krisztián bűnösségét. Két év szabadságvesztésre ítélte, négy év próbaidőre felfüggesztve, emellett két évre elvették a jogosítványát és 625 ezer forintos pénzbüntetésre is ítélték a büntetőfékező celebet.

Büntetőfékezés

A vád szerint Berki Krisztián szándékosan fékezett le egy busz előtt. Emiatt a buszban 2,5 millió forintos kár keletkezett, Krisztián bérelt Bentley-jében pedig 14 millió forintnyi kár lett.

Indokolatlan fékezés

A bíróságon az ügyész hozzátette: „A vallomásokból és egyéb bizonyítékokból egyértelmű, hogy semmi nem indokolta Berki Krisztiánnak, hogy megálljon, holott fel kellett volna mérnie, hogy tettével veszélyhelyzetet okoz. A buszvezető a legjobb szándéka szerint próbálta elhárítani a balesetet, amelynek végül ütközés lett a vége. Indokolatlanul, szándékosan hozta létre a vádlott a veszélyhelyzetet.”

Nem tudja, miért halt meg a fia

Krisztián édesanyja a TV2-nek adott interjújában azt állította, hogy menye a mai napig nem mutatta meg neki Krisztián boncolási jegyzőkönyvét, így ő nem is tudja, mi volt a fia halálának oka.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Mazsi – Forrás: TV2