Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt nemrégiben kritikusra fordult Bányai Gábor, fideszes országgyűlési képviselő állapota. A politikus lélegeztetőgépre is került azt követően, hogy elkapta a koronavírust. Gyermekei nemrég azt kérték, hogy mindenki imádkozzon édesapjukért. A család most ismét hírt adott Bányai Gábor állapotáról.

Február óta beteg

Mint megírtuk Bányai Gábor állapota a múlt hét végén fordult kritikusra, politikus február közepén kapta el a koronavírust. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba került

Ezután került a Kiskunhalasi Mobilkórházba, ahonnan még posztolt a Facebook oldalára.  „Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a szörnyű kórral. Jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak. Itt jó kezekben vagyok, orvosaim, ápolóim, mindent megtesznek minden itt ápolt betegért, mindenki mielőbbi gyógyulásáért. Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!”.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Oltásra buzdított

„Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak” – írta a kórházból a képviselő.

Ezt posztolta február 24-én

Lélegeztetőgépre került

A posztját követően még aznap, azaz február 24-én délután Bányai Gábort azonban már lélegeztetőgépre tették. Azóta küzd a vírussal.

Kritikusra fordult az állapota

„Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják” – írta pénteken  Bányai Gábor családja a Facebookon.

Hála a kórház dolgozóinak

A közleményben az áll,  hogy „a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van”.

„Várunk haza”

„Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk. Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog!..Ne add fel Apa, várunk haza” – zárta közleményét a család.

Itt a poszt:

Most úgy tűnik javult az állapota

A család nemrégiben újabb tájékoztatást tett közzé a politikus állapotát illetően. Mint a bejegyzésben írják “Édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely -az első napok válságos állapota után- elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét!”

Átszállították Szegedre

“Ehhez a beavatkozáshoz át kellett szállítani Szegedre, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen ápolják. Állapota stabil és reménytkeltő. Köszönjük mindenkinek, legyen az ismerős vagy ismeretlen, hívő vagy nem hívő, jobboldali vagy baloldali, aki jókívánságait, imáit ajánlotta Édesapánk gyógyulásáért!” – olvasható a posztban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: Bányai Gábor a Kiskunhalasi Mobilkórházban – Forrás: Facebook