Nehéz gyermekkoráról vallott Molnár Gusztáv. Az RTL sztárja azt mondta, édesanyja szellemileg sérült, ezért nem sokat foglalkozott vele. Apai nagyapja pedig öngyilkos lett. Sőt, osztálytársai amellett, hogy csúfolták, gyakran bántalmazták is.

Mindenét elveszítette

Először beszélt nehéz gyermekkoráról Molnár Gusztáv. A Drága örökösök sztárja 9 hónapot töltött a komlói rehabilitációs intézetben, miután súlyos alkoholproblémái voltak. A színész szenvedélybetege. miatt elveszítette munkáját és felesége is elhagyta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

9 hónap elvonó

Molnár Gusztáv nemrég jött ki az elvonóról, most azt állítja, ugyan a szenvedélybetegségéből nem gyógyult meg, mert az addiktív pácienseket nem lehet meggyógyítani, de jelenleg nem iszik. Napokkal ezelőtt a Fókuszban beszélt arról, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül. Bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Öngyilkos lett a nagyapja

Most a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt gyermekkoráról. Azt mondta, hogy egyik nagyapja öngyilkos lett, ezért az édesapja félárvaként nőtt fel, míg az édesanyja, akit csecsemő korában elhagytak a szülei, alultáplálva, elhanyagoltan került a nagynénjéhez, ahol nyolc gyerek mellett nevelkedett.

Neheztel a szüleire

„A szüleimről annyit, hogy nagyon szerencsétlen sorsú mind a két ember, tehát nekem nagyon sok munkába telt az elmúlt egy évben, hogy megbocsássak nekik, mert nagyon sokszor tudtam rájuk neheztelni. Ugyanis nem tudtak jól szeretni”– mondta a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Gyermekkora miatt lett függő

Molnár Gusztáv úgy érzi, hogy az alkoholfüggősége részben a gyermekkora miatt alakult ki. „Egy normális, rendes családból származó férfi vagy nő nagy valószínűséggel nem lesz függő. Ennek nagyon kicsi az esélye, de velem ez volt. Nem szándékom fikázni a szüleimet, de nekem rettenetes gyerekkorom volt”.

Bocsánatot kért az édesanyjától

„Ötéves lehettem, ő meg huszonhárom volt, mert tizennyolc évesen szült. Emlékszem, nagyon keservesen sírt az ágy szélén, ezért odamentem hozzá, majd megkérdeztem, mi a baj?  Ő pedig azt mondta, elrontotta az életét, mert megszült engem. És, tudod, így simogattam meg, hogy ne haragudj, bocsánatot kérek tőled, sajnálom, nem akartam ezt elrontani, mert azt hittem, valami rosszat csináltam”.

Enyhén sérült az édesanyja

A színész azt mondta, édesanyja szellemileg enyhén sérült. „Anyukámnak van némi problémája, tehát ő nem kifejezetten egy okos nő… Olyan, mint egy kislány… Nincs erről papír, hogy ennek mi az oka, de nagyon sokszor úgy viselkedik, mint egy gyerek”.

Örök gyerek maradt

Molnár Gusztávnak már fiatalon is feltűnt, hogy édesanyjával nincs minden rendben. Úgy gondolja, már már 6-7 éves korára szellemileg túlnőtt az édesanyján. „Éreztem mindig, hogy anyával valami nem okés. Apámmal pedig semmilyen kapcsolatom nem volt soha, holott együtt éltünk, de ő inkább olyan lelki terrorista típus volt”.

Sokat veszekedtek a szülei

A színész arról is beszélt, hogy szülei rengeteget veszekedtek és vele szinte egyáltalán nem törődtek. Ő kifejezetten okos gyerek volt az iskolában, de szülei nem foglalkoztak a taníttatásával. Osztálytársai pedig bántalmazták.

Csúfolták az iskolában

„Csúfoltak, nagyon bántottak, ugyanis általános iskolában falun nem pozitív dolog, ha nagyon jó tanuló vagy. Emlékszem, mindig az volt, hogy suli után futottam haza, mert jöttek utánam és belerúgtak az árokba” – mesélte a színész. A teljes műsort pénteken 19 órától tudod megnézni a Frizbi tv YouTube-csatornáján.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL