A TV2 sztárja a solymári lakástűz áldozata. A 42 éves Babicsek Berna holttestét egyik rokona találta meg, miután a színész nem adott életjelet magáról. Halálát valószínűleg füstmérgezés okozta.

Halálos lakástűz Solymáron

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, halálos lakástűz történt január elsején Solymáron. 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik rokon talált rá

A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A tűzhely környezete izzott

A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség.

A színész az áldozat

A lakástűz áldozata Babicsek Bernát. A színész és harmonikaművész leginkább a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból ismert.

A színész 42 éves volt

Forrás: Facebook

Búcsúznak a Mirigyek

„Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának!”- írja a zenekar a bejegyzésében.

Pénteken még fellépett

Pokorny Lia pénteken ezt írta Facebook oldalán: „Figyeljetek! Igazi és önfeledt buliban lehetett részem tegnap Veletek és Babicsek Bernáttal! Újra bebizonyosodott, hogy minden előadás más, és mindig megfűszerezitek valamivel, hiszen Ti is hihetetlen élményekkel gazdagítjátok! Köszönöm Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az év utolsó előtti napját is számomra és remélem, olyan hangulatban léptek át az újévbe, mint amilyen hahotázásokat és önfeledt kacajokat hallottam a nézőtérről. BOLDOG ÉS CSODÁKKAL TELI JÖVŐ ÉVET NEKTEK! Gyere, Te, Te izgalmas 2022, tárt karokkal várlak!”.

Pályafutása

1980-ban született, Solymáron nőtt fel. Kilenc éves korától zenél, majd énekelni is tanult. Az Eszterházy Károly Főiskola ének-zene szakán diplomázott, majd építész technikusi végzettséget szerzett. 2000-től a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult színészmesterséget. Több filmben és televíziós sorozatban is szerepelt, mellette játszott a Játékszínben, a Szkéné Színházban, a Ruttkai Éva Színházban, a Karinthy Színházban, a Turay Ida Színházbanés a Pinceszínházban is.

Zenei karrierje

Tangóharmonikán játszott, 2006-ban lemeze jelent meg Tangó-harmonika címmel. Bernie Bellamy művésznéven a Paddy and The Rats nevű zenekar oszlopos tagja volt.

Tévés szerepei

23 éves volt, amikor a 2003-ban indult Szeress most! című sorozatban az egész ország megismerte. Molnár Gábor szerepében 2006-ig volt képernyőn. 2007-ben feltűnt a Buhera mátrix című magyar filmvígjátékban. 2010-ben aztán Barátok közt Bencsik Márkjaként tért vissza a képernyőre. A karakter 2018-ban egy rövid időre újra felbukkant a sorozatban.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Babicsek Bernát – Forrás: TV2