Badár Sándor önálló estjén szórakozhatunk a Pestszentimrei Közösségi Házban. A budaörsi Latinovits Színházban az Öröm és boldogság kerül színre. A Liszt Ünnep keretében a Gödöllői Királyi kastélyban a nyitókoncertet, a Cegléden a Koronázási misét hallhatjuk.  +18-as program a Thália Közelebb című előadása, és a borkóstoló a Hotel Nemzetiben.

Badár Sándor Pestszentimrén

A nagyhírű humorista, Badár Sándor a Pestszentimrei Közösségi Házba látogat októberben. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők a vidám hangulatú estére.

Öröm és a boldogság Budaörsön

A Latinovits Színház Alföldy Róbert rendezésében viszi színre Székely Csaba: Öröm és boldogság című drámáját. Színhelye Erdély, a tiszta, romlatlan őshaza, ahol turulmadár küküllik az árvalányhajas ágon, góbék és lófők örömére, és egyáltalán, minden olyan tiszta, hogy enni lehetne róla.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A Latinovits Színházban, rendezte: Alföldy Róbert

Liszt Ünnep a Gödöllői Királyi Kastélyban

15 órától a Barokk Színházban Liszt Fesztivál matinékoncert, játszik: Hegedűs Endre és Mezei Pál – zongora, Sudár Gyöngyvér – szoprán.

Nyitókoncert a Lovardában

19 órától a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában nyitókoncert. Megszólal Liszt Ferenc-Wolf Péter: II. Magyar rapszódiája és Félix Mendelssohn-Bartholdy: d-moll hegedűversenye a Liszt Ferenc kamarazenakar tolmácsolásában.

Liszt Ünnep Cegléden

19 órától a ceglédi Szent Kereszt felmagasztalása templomban felcsendül Liszt Ferenc: Koronázási miséje és más egyházzenei művek.

Csak felnőtteknek!

Közelebb a Thália Színház Télikertjében

A hazugság a legnagyobb élvezet, amiben egy lánynak része lehet anélkül, hogy levetkőzne. A Thália előadását felnőtt nézőknek ajánljuk. Főszerepben: Gubás Gabi, Zayzon Zsolt, Mózes András, Tóth Eszter

A legjobb hazai pincékből

Sétálókóstoló a Hotel Nemzetiben

Sétálókóstoló a Hotel Nemzeti MGallery-ben 2 szőlőfajtára hangolva! Megkóstolhatjuk a legjobb chardonnay-kat, cabernet franc-okat, sauvignonokat és az ezekből készült házasításokat a legjobb hazai pincékből.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/sandor.badar