Bagdy Emőke a boldogságról beszél Biatorbágyon, a budapesti Vörösmarty téren megnyílik a 92. Ünnepi Könyvhét. A Fonó Budai Zeneházban Novan és Kiss Árpi lép fel. A gasztrofanoknak Pestszentlőrincen francia finomságokat kínál a BonZsúr, Chefparádéban a szárnyas steakek készítését tanulhatjuk meg.

Bagdy Emőke Biatorbágyon: Boldogság, egészség, lelkierő, megküzdés

A népszerű klinikai szakpszichológus Biatorbágyon, a Juhász Ferenc Művelődési központba látogat. A résztvevőkkel együtt elemzi a boldogság élményminőségét, összetevőit, és azokat a lelki tényezőket, amelyek a boldogság megéléséhez segítenek hozzá.

Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren

Az Ünnepi Könyvhét a magyar kulturális élet egyik legrégebbre visszatekintő, emblematikus eseménye, a kortárs magyar irodalom legnagyobb fesztiválja a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A kortárs irodalom seregszemléje

Dedikálásokkal, író-olvasó találkozókkal

A szabadtéri programsorozat és könyvvásár az irodalom iránt érdeklődők kultikus találkozóhelye; írók, olvasók, könyvkészítők és -kiadók ünnepe; a hazai könyvkultúrának és az olvasás népszerűsítésének megkerülhetetlen fóruma. A könyvvásár csütörtökön 12-19 óráig, pénteken, szombaton és vasárnap 10-19 óráig látogatható.

NovaN + Kiss Árpi a Fonóban

A Novan Experiment egy havi rendszerességű, improvizáción alapuló zenei koncert sorozat, melynek állandó házigazdája a Mörk zenekar billentyűse ifj. Novai Gábor (Novan). A Fonó Budai Zeneházban ez alkalommal a vendég Kiss Árpi, valamint előtérbe kerül az elektronika, és a “live-looping”.

Elektronikus zenével

Reggeli a BonZsúr kávézóban Pestszentlőrincen

Finom kávéval, francia pékáruval, különleges süteményekkel, helyben sütött igazi francia croissanttal és gasztroajándékokkal vár a nyári szünet után a BonZsúr Kávézó.

A steakek világa a Chefparádéban szárnyasokból

Bogdán Róbert chef vezetésével megtanulhatjuk a helyes technikákat, például, hogy hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy, hogy az ne essen szét, vagy hogyan kell a kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, de a csirke elkészítésének módjáról is hallunk újdonságokat. A köretek elkészítése szintén komplex feladat lesz, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, tésztát és szószt is készítünk.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/bagdyemoke