Balesetet szenvedett és nem tudott továbbmenni egy kiránduló a Rám-szakadéknál, Dömös térségében. A helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók speciális hordágyon vitték le a túrázót a mentőautóhoz.

Az egység speciális hordágyon vitte túrázót a mentőautóhoz.

Nem ez az első eset egyébként, hogy túrázók bajba jutnak a Rám-szakadéknál. A BudapestKörnyéke is írt róla már korábban, tavaly júliusban például egy család ragadt a szakadékban, rajtuk akkor a rendőrök segítettek. A család tagjainak nem volt esőkabátja, a ruházatuk teljesen átázott, és a gyerekek nagyon fáztak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az esztergomi rendőrök azonnal a segítségükre siettek és a megadott helyen megtalálták őket, majd a felmelegített szolgálati gépjárművel a parkolóban hagyott autójukhoz vitték a családot.

Kiemelt kép: Illusztráció