A vasárnapi nagy esőben egy háromgyermekes család ragadt a Rám-szakadékban, a rendőrség sietett a segítségükre.

Egy háromgyermekes kiránduló család kért segítséget vasárnap délután a rendőrségtől, mert Dömösnél, a Rám-szakadéknál rekedtek a nagy esőben, íjra a police.hu.

A család tagjainak nem volt esőkabátja, a ruházatuk teljesen átázott, és a gyerekek nagyon fáztak. Az esztergomi rendőrök azonnal a segítségükre siettek és a megadott helyen megtalálták őket, majd a felmelegített szolgálati gépjárművel a parkolóban hagyott autójukhoz vitték a családot.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Korábban is történt hasonló eset az agglomerációban. Februárban önkéntesek bukkantak rá Nagykovácsinál egy kirándulás közben eltévedt 12 éves kisfiúra.

Akkor huszonnyolc rendőr indult a keresésére, ők találták meg az eltévedt túrázót, akinek felkutatásában a solymári önkéntesek is részt vettek.

A gyermeknek nem esett bántódása, a Pest megye kékruhásai Facebook-oldal bejegyzése szerint éjjel tizenegy óra után nem sokkal már otthon is volt.

Megint túrázókat kellett menteni a mobiltelefonos GPS-ek korszakában

Kiemelt kép: illusztráció , túrázók a Rám-szakadékban – Forrás: dunakanyarinapok.hu