A vasárnapi nagy esőben egy háromgyermekes család ragadt a Rám-szakadékban, a rendőrség sietett a segítségükre.

Egy háromgyermekes kiránduló család kért segítséget vasárnap délután a rendőrségtől, mert Dömösnél, a Rám-szakadéknál rekedtek a nagy esőben, íjra a police.hu.

A család tagjainak nem volt esőkabátja, a ruházatuk teljesen átázott, és a gyerekek nagyon fáztak. Az esztergomi rendőrök azonnal a segítségükre siettek és a megadott helyen megtalálták őket, majd a felmelegített szolgálati gépjárművel a parkolóban hagyott autójukhoz vitték a családot.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Korábban is történt hasonló eset az agglomerációban. Februárban önkéntesek bukkantak rá Nagykovácsinál egy kirándulás közben eltévedt 12 éves kisfiúra.

Akkor huszonnyolc rendőr indult a keresésére, ők találták meg az eltévedt túrázót, akinek felkutatásában a solymári önkéntesek is részt vettek.

A gyermeknek nem esett bántódása, a Pest megye kékruhásai Facebook-oldal bejegyzése szerint éjjel tizenegy óra után nem sokkal már otthon is volt.

Megint túrázókat kellett menteni a mobiltelefonos GPS-ek korszakában

Kiemelt kép: illusztráció , túrázók a Rám-szakadékban – Forrás: dunakanyarinapok.hu