Önkéntesek bukkantak rá a még szombatról vasárnapra virradó éjjel, kirándulás közben eltévedt kisfiúra. Nagy kérdés, hol voltak a szülők.

Kirándulás közben tűnt el szombaton egy 12 éves fiú Nagykovácsiban, a Csergezán kilátónál. A rendőrségen este fél hétkor tett bejelentést a fiú apja.

Huszonnyolc rendőr indult a keresésére, ők találták meg az eltévedt túrázót, akinek felkutatásában a solymári önkéntesek is részt vettek.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

A gyermeknek nem esett bántódása, a Pest megye kékruhásai Facebook-oldal bejegyzése szerint pedig szombat éjjel tizenegy óra után nem sokkal már otthon is volt.

Kapcsolódó cikkek:

A rendőrök ezt írták a Facebook oldalukra:

„Eltűnt egy 12 éves kisgyermek. Elég volt ennyit hallanunk. Szombat este is a család mellől, moziból, focimeccsről percek alatt jelentkeztek be a hívók. 28 kollega indult a keresésre azonnal Telki és Budakeszi közé a kijelölt erdei parkolóba. A kisgyerek már épen egészségesen otthon van. Csak ez számít ! A Solymári és Nagykovácsi OTE tagjainak gratulálunk. Ők találtak rá”

A Budai-hegyekben szinte hetente eltéved valaki. Ez azért is meglepő, mert a mobiltelefonokon elérhető térképalkalmazások használatával szinte lehetlen eltévedni.

Kapcsolódó cikk: Bepánikoltak az erdőben és hívták a rendőrséget, pedig a főváros közelében voltak

Akik mégis elvesznek a főváros környéki erdőkben, ott a felelőtlenség kérdése is felvetődik. A 12 éves fiú esetében is feltehető a kérdés: hol voltak a szülők, amikor eltűnt a gyermek, amikor pedig felnőttek tévednek el, nagy kérdés, hogy miért mobiltelefon nélkül, készületlenül lépnek le az aszfaltos útról be az erdőbe.

Kiemelt kép: illusztráció