Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy személyautóban, amely kamionnal ütközött össze szombat hajnalban a 86-os úton. Közben az M7-en két baleset is történt.

Külföldi áldozat

A lengyel rendszámú autót vezető nő a helyszínen meghalt, két utasa pedig megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat lezárták.

Erre terelnek

A forgalmat Pórszombat és Zalaegerszeg irányába terelik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni videó

Nagy a baj az M7-esen

8 óra 40 perc körül három autó ütközött össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon a belső sávban. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.

Hatalmas torlódás kezd kialakulni

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén torlódás alakult ki.

Itt történt

Pár kilométerrel arrébb is

Martonvásár térségében a 30-as km-nél több autó ütközött össze, csak a külső sáv járható. Több km-es torlódásra készüljenek!
Kerülőútként érdemes az M6-os autópályát választani, majd a 34-es jelű Ráckeresztúr csomópontnál vissza lehet térni az M7-es autópályára Martonvásárnál – írja az Útinform.

Az M3-on is

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza irányába – Kál térségében – a 106-os km-nél egy személyautó belső védőkorlátnak hajtott. A külső sávot lezárták, 1 km-es a torlódás.

FRISS!

Összeütközött két autó a 37-es főúton, Hernádkak külterületén szombat délután, a balesetben meghalt egy ember. A balesetben az egyik autó kigyulladt, sofőrje meghalt. A másik autóban két ember sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Gesztely és Újharangod irányába terelik.

Címlapfotónk illusztráció.