Vasárnap 9 óra 40 perc körül az M7-es autópályán, a Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilométernél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra.

Mentőhelikopter a helyszínen

A baleset során egy nő megsérült, mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Lezárták

A rendőrség azt írja, a baleset következtében egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. A Balesetinfo szerint a nő, a Citroen utasa az eset során kirepült a jobb első ülésről. Az autópályát Budapest irányában lezárták.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sokan nézelődnek

Az ellenkező oldalon a nézelődés miatt araszol a forgalom.

Hosszú sor alakult ki

A dugó több kilóméteres, Polgárditól egészen Balatonvilágosig tart.

Leterelik az autókat

A rendőrök a forgalmat Balatonvilágosnál a 7-es számú főútra terelik, ahonnan Polgárdinál van lehetőségük a járművezetőknek az autópályára visszatérni.

FRISS: Több helyen is torlódások

Az Útinform friss tájékoztatása szerint az M7-es autópályán a 84-es kilométernél a főváros felé a járművek egy sávon araszolva megindultak. Budapest irányába a rendőrök a 90-es kilométernél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet. A kiterelés mögött is óriási, öt-hat kilométeres a torlódás.

Több kilométeres a dugó

A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtanak le a pályáról a 7-es főútra, ez az oka annak, hogy ott is több kilométeres az araszoló kocsisor a főváros irányába. A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpan a kocsisor, ott is torlódásra kell készülni. Továbbá a 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is óriási a forgalom. Ott szakaszos torlódásra kell számítani – közölte az Útinform.

Nagy forgalom

Ezen a hétvégén a megszokottnál is nagyobb a forgalom az M7-es autópályán, mivel most ért véget a Zamárdiban megrendezett Balaton Sound.

Itt történt a baleset:

Hétvége mérlege

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, múlt hétvégén is több baleset volt az M7-esen, szombaton három autó ütközött össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon a belső sávban. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki.

Kiemelt kép: Illusztráció